Popoviciu, infractorii şi alba-neagra electorală

Popoviciu, infractorii şi alba-neagra electorală

7
DISTRIBUIȚI

În fiecare lună fură bugetul de stat cu voluptatea cu care le transmite din televizor românilor că trebuie să se sacrifice ca să fie salvată ţara de la dezastru. Cu tupeul ciorditorului care strigă „săriţi, hoţii”, când e prins cu mana pe portofelul victimei, Popoviciu anunţă poporul alegător că mai vrea o dată deputat. Şi nu pentru imunitate, acces la putere şi bani publici, ci ca să-i protejeze cu legi împotriva infractorilor. Cică-s prea blânde legile  cu crima organizată. Şi ne spune asta cel care la freză aduce cu Naşul şi care-n ultimii ani a făcut tot ce a vrut muşchiul lui portocaliu.

Este organizaţie de partid sau grup infracţional organizat, toţi cei care în frunte cu Popoviciu au pus la cale închirierea pe 15 ani a celor o mie de metri pătraţi ai clubului CFR cu nici o mie de euro pe lună pentru 15 ani şi apoi au modificat şi clauzele ca deputatul să nu poată fi scos nicicum de acolo? O fi trafic de influenţă să-şi numeşti pajul din campania electorală şef la CFR ca apoi acesta să-ţi aprobe schimbarea clauzelor din contractul pe care tot el l-a şmenuit? E sau nu crimă organizată, când colegii de partid dau spaţiile din aeroport verişorului paravan al deputatului duşman al vrăjitoarelor fără măcar să mai anunţe licitaţiile, se înţeleg să falsifice acte-n serie ca să iasă bine mangleala, iar la sfârşit îţi dau şi preţuri de nimic ca să se umfle portofelele de campanie şi operaţii estetice?

Cu acelaşi tupeu cu care striga la televizor că el nu are afaceri cu statul în timp ce mulge falimantarul CFR din toate poziţiile, acum Popoviciu, cel care-l garantează şi-l recomandă pe Vasile Blaga să fie senator de Sânnicolaul Mare, mai încearcă o mişcare de alba -negra.


Şi cum să nu-l votezi din nou pe Popoviciu, acest prototip perfect al ciocoiului portocaliu, când el are dreptate? Legea împotriva crimei organizate e slabă. Sau cei care o aplică. Pentru că altfel un ins ca el ar fi fost de mult subiect de anchetă penală şi nu actor de telenovelă electorală.

7 COMENTARII

  1. dle Bota, iar ai un subiect de discutie de cacao…nu ii iau apararea lui Popoviciu, dar ca un jurnalist adevarat ce te dai, prima data verifica cum arata cladirea de la CFR din centru, iti spun eu ca au vrut si altii sa inchirieze, pentru birouri de exemplu, e la liber si acum, DAR TREBUIE INVESTITI O GRAMADA DE BANIca sa amenajezi acolo…du-te si urca la etajele 1 si 2 sa vezi cum arata…

    Ti s-a pus pata de Popoviciu… de ce nu iei TOTI candidatii la rand sa ne facem si noi o imagine clara cu cine defilam. Incepe sa povestesti si de candidatii de la USL; cum si-au crescut averile in ultimii ani…fii impartial si o sa spun JOS PALARIA DRAGOS BOTA!

  2. Mare ziarist ce esti nu poti sa nu chemi la tine cu spaga pe candidati,ameninti in permanenta pe cei care nu cotizeaza sau care fac alte jocuri in afara comenzilor pe care tu le primesti .CINE TE TINE DL ZIARIST SPAGAR?LA CE COMENZI MAI AMENINTI?Oare pe Candea de cind a trecut la PSD mai ai tupeul sa scrii sau ai O MARE AMNEZIE? Of in ce lume traim

  3. mah archibald
    da’ oare ce vrei sa-i dai lu’ pompoviciu. ti pomenesti ca tipu’ ie po*ponar (adica se arde in c*ur). la un momentent dat asa se zicea si de ostafriciuc. arza-i-ar focu de nenorociti. d’aia pute langa iei a be*shini ca li-o slabit sfincteru…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.