Primăria cere timişorenilor să distrugă ambrosia oriunde o găsesc

Primăria cere timişorenilor să distrugă ambrosia oriunde o găsesc

3
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara a făcut, astăzi, un apel către timişorenii să cureţe zonele în care locuiesc de Ambrosie şi alte plante alergene. Cei care nu fac acest lucru riscă „amenzi de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 lei la 2.500”, reamintesc autorităţile locale.


În vederea stopării şi eliminării Ambrosiei, în acest an, municipalitatea
a executat lucrări de smulgere şi erbicidări pe străzile: Polonă, Rusu Şirianu, Muzicescu, Edgar Quinet, Miloia, Calea Moşniţei, I. Luca Bănăţeanu, Colonia Radio, Aurora, prof. Mircea Neamţu, Claude Debussy,m Joesph Haidn. Apelul făcut de viceprimarul Dan Diaconu către cetăţeni vine în contextul în care condiţiile meteorologice din ultima perioadă favorizează dezvoltarea plantelor alergene şi duc la creşterea gradului de disconfort al cetăţenilor.

3 COMENTARII

  1. Asta este treaba primariei, domnilor! Nimeni nu va da dreptul sa amendati oamenii pentru ceva ce creste natural! Fiecare planta are rolul ei pe-acest pamint! Disconfortul cetatenilor vine de la mizeria , praful, si CO2 din Timisoara. Pe vremuri nu existau asa multi alergici. Cum naiba, ca la primarie apar unii mai destepti ca altii! Nu sint buni de nimic, numai de adunat bani pentru a-si umple buzunarele!

  2. D-le MAC,aceasta planta are regim de carantina in celelalte tari,efectele in timpul polenizarii sunt extrem de nocive, prezinta un pericol real pentru sanatatea cetateanului. Fiecare proprietar de teren infestat are obligatia sa-si curete proprietatea, Primaria poate intervenii cu masuri – obligatorii.

  3. Tocmai! Este treaba d-voastra, celor de la primarie, pe care va platesc cetatenii! Pentru asta ati fost alesi, nu sa amendati oamenii; daca se da vreo lege, la Monitorul oficial, mai vorbim; si as vrea sa stiu pe ce criterii se vor da amenzile, ca iarba tot la amariti va creste , nu la imbogatitii cu piscina, gazon, eventual gradinar. Bine ca nu vreti sa amendati oamenii si pentru aerul pe care-l respira. Iar grija pentru cetatean, este ceea ce ingrijoreaza primaria cel mai putin. Ipocrizia este mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.