Primarul Robu vrea să instaureze taxa pe turnuleţ

Primarul Robu vrea să instaureze taxa pe turnuleţ

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu s-a săturat de construcţiile cu turnuleţe şi de toate clădirile care nu se integrează în zona în care au fost ridicate. Dacă în vară documentaţia necesară pentru obţinerea unei autorizaţii de construcţie s-a îmbogăţit cu o poză, aceasta a fost completată, începând de astăzi, şi cu o imagine pe calculator cu arhitectura întregii străzi.


 În plus, contribuabilii care posedă case cu turnuleţe ar putea scoate, în curând, mai mulţi bani din buzunar.  Aste pentru că edilul şef a anunţat că are de gând să introducă taxa pe turnuleţ, pentru a descuraja păstrarea acestui tip de construcţii. Deocamdată, propunerea este la stadiul de idee inedită, având în vedere că Robu nu a putut preciza care va fi valoarea taxei, când va fi introdusă o astfel de hotărâre în Consiliul Local Timişoara şi mai ales cum vor fi obligaţi cei vizaţi să îşi achite această nouă dare.

2 COMENTARII

 1. ABERATII!!

  Domnule Robu…lasa-ti mac-mac-ul… nu pa permite legislatia din romania sa face-ti asa ceva. Iti dai seama in ce te bagi…daca se da Timisoara ca si precedent?
  Aberatie…

 2. Ca de obicei,ce viseaza noaptea spune ziua.Aloo, dom` premar care esti, nu ar fi mai simplu,daca ai vrea cu adevarat sa dispara turnuletele tiganilor, sa trimit super politistii locali mega pregatitisi multilateral dezvoltati, sa verifica daca au fost respectate autorizatiile de constructie? Si sa nu le mai dai la tigani autorizatii de constructie la palate cu turnulete?
  Aaaa,daaa, e mai usor sa dai din gura , si sa arunci praf in ochii oamenilor.
  Si apropo,o bila verde d ela mine pentru ca se ia pamantul sub nivelul bordurilor de pe spatiile verzi.
  Si inca ceva.SSincronizati dracu semafoarele prin oras, si noaptea dupa 12 cand circulatia este redusa,puneti-le pe galben intermitent.E stupid sa stai la ora 4 dimineata la rosu, cand nu e nici naiba pe strada…
  Ei, ce zici, ti-am dat idei.Si acum, ,,Sa trecem la treaba,, cum spunea o noua vedeta de carton a showbiz-ului autohton…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.