Scandal cu focuri de armă între doi ţigani amorezaţi

Scandal cu focuri de armă între doi ţigani amorezaţi

1
DISTRIBUIȚI

Doi ţigani din Lugoj s-au încăierat, astăzi, la amiază, în mijlocul străzii din cauza neînţelegerilor amoroase. Alexandru Ciurariu, de 32 d ani, este de mult timp în război deschis cu verişorul său Alexandru Frăţilă, de 30 ani. Actuala concubină a lui Ciurariu a fost iubita lui Frăţilă mai demult, iar acest lucru nu poate fi iertat.


De altfel, conflictele dintre cele două familii este cunoscut, dovadă fiind plângerile înregistrate la Poliţie împotriva ambelor tabere. Când s-au întâlnit cei doi adversari s-au luat la bătaie. Ciurariu a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras două focuri în direcţia inamicului. Unul dintre proiectile l-a lovit în zona piciorului, rănindu-l uşor. Cei doi au fost ridicaţi de poliţişti, iar acum sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

1 COMENTARIU

  1. sa vine tziganii icishia la ocna sa-i luvam la penetrat rozeta cai nivoie de bighidii la noi sa-i aplecam la dushuri dupe …sapun!? ca ie foame mare de fimei das buni shi ashtia ca au ga@oaza strimta ca nu prea manca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.