Suspect că a rupt în bătaie şase femei pe care le-a tâlhărit,...

Suspect că a rupt în bătaie şase femei pe care le-a tâlhărit, reţinut de „mascaţi” UPDATE 1 Ce s-a găsit în casa lui

5
DISTRIBUIȚI

Un bărbat, extrem de violent, suspectat că în ultimele săptămâni a atacat mai multe femei şi le-a luat tot ce aveau la ele, a fost reţinut, în această dimineaţă de trupele speciale ale Poliţiei Timiş. Alexandru Grisar, de 39 ani, din Calacea, a devenit principalul suspect al celor de la „Investigaţii Criminale” care au adunat informaţii de la cele şase victime. Toate au fost agresate în stradă, în special în zona Calea Şagului, fiind lovite cu bestialitate. Una dintre femei s-a ales cu mâna ruptă, iar o alta cu piramida nazală zdrobită. După ce le lăsa late pe jos, agresorul le lua tot ce avea – de la bani  la telefoane mobile şi bijuterii. În această dimineaţă, poliţiştii au descins la locuinţa acestuia de la Calacea, dar acesta era plecat la serviciu.


Când anchetatorii au ajuns la firma din Timişoara unde acesta lucrează, suspectul se pregătea să fugă, fiind anunţat de un vecin că l-au căutat „mascaţii” acasă. Bărbatul s-a opus încătuşării, cei din trupele speciale fiind obligaţi să intervină-n forţă pentru a-l imobiliza. La această oră, suspectul este audiat la Biroul Poliţiei Criminale de la Poliţia Timişoara.

UPDATE 1 În urma percheziţiei din această dimineaţă efectuată la domiciliul suspectului, au fost identificate şi ridicate cinci poşete şi şase telefoane mobile, toate aparţinând victimelor care au fost atacate de acesta în perioada 3 – 15 octombrie. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie în formă calificată.

 

5 COMENTARII

  1. Felicitari politistilor de la IPJ!!! Bravo !!! L-au prins pe nemernicul asta care a terorizat orasul. Acum totul depinde de „oarba cu balanta”!!!!!
    La mai multe actiuni ca asemenea rezultat!!!!

  2. Acest nenorocit,o bestie umana,trebuie bagat la bulau intr-o celula cu cei mai duri bataiusi,sa-i sparga fata,pateul din minut in minut!!!Pedeapsa maxima:20 de ani(premeditare,lovituri cauzatoare de moarte,talharie,lasarea victimei in inconstienta,multitudinea faptelor de aceeasi speta)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.