Ţărăniştii se contrazic între ei pe tema candidaturilor

Ţărăniştii se contrazic între ei pe tema candidaturilor

1
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, a dat astăzi asigurări că pacea domneşte în toate filialele ţărăniste din ţară. La nici cinci minute după, pentru a ilustra, s-a contrazis cu Adrian Orza, în cadrul unei conferinţe de presă.  Deşi Orza a anunţat că în urma negocierilor purtate cu PD-L Timiş, şeful Constantin Ostaficiuc le-a oferit ţărăniştilor un singur colegiu de senator, Moldovan a insistat că
treaba nu e bătută în cuie şi că încă se poartă negocieri şi discuţii, explicând că „noi vizăm cel puţin două colegii de deputat în Timişoara, o ştie şi preşedintele Ostaficiuc şi domnul Blaga, iar conducerea noastră ne susţine.


Este clar că nu o să încheiem discuţiile pentru Timiş atâta timp cât nu ne înţelegem cu privire la un rezultat minimal dorit de noi.  Ultimul cuvânt cu care m-am despărțit de domnul Ostaficiuc este că se discută”. Deşi săptămâna trecută ţărăniştii anunţau că vor trei colegii, două de deputaţi şi unul de senator,  şi au lăsat să se înţeleagă că Orza este alesul pentru un loc la Senat, astăzi placa s-a schimbat.  „S-au făcut sondaje în ARD.  Eu personal stau cel mai bine dintre candidații ARD pe Timișoara. Eu personal nu vreau să fac niciun compromis, doar ca să mă vadă cineva la televizor”, a declarat  fostul viceprimar, anunţând că încă nu a decis dacă va candida pentru un post de deputat sau unul de senator.

1 COMENTARIU

  1. Cine ii mai baga in seama pe membrii PNTCD?…..
    Oare dupa ce la alegeri se vor face de ras, vor intelege ca partiduletul lor mai exista numai in cartile de istorie ale Romaniei postrevolutionare?….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.