Timişoara primeşte bani pentru asigurarea gazului la Colterm

Timişoara primeşte bani pentru asigurarea gazului la Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru timişoreni – în acestă iarnă, caloriferele vor dudui fără ca facturile să ardă la buzunare. Primarul Nicolae Robu a anunţat, astăzi, că în cadrul unei videoconferinţe cu conducătorii muncipiilor reşedinţă de judeţ, premierul Victor Ponta a dat din nou asigurări că Timişoara va primi o sumă de bani pentru a nu avea probleme cu achiziţia gazului.  „De asemenea, premierul a constatat că guvernele pedeliste au creat mari dezechilibre în tratarea oraşelor ţării, asigurând acolo unde au avut ele interes prin reprezentanţii lor pedelişti stocuri de păcură şi de cărbune la maximum şi neglijând totodată localităţi importante cu primari de altă coloratură politică”, a explicat Robu.

Ba mai mult, edilul şef a picat la pace cu directorul Colterm Petrică Pampu, pe care îl avertiza că ar putea prinde ieftinirea costului gigacaloriei de pe alt post, în cazul în care mai spune că un asemenea plan este utopic.


„Am avut ieri o discuţie cu directorul Colterm şi pot spune că nu vom avea probleme în această iarnă cu asigurarea agentului termic. În  această perioadă când temperaturile nu sunt foarte scăzute lucrăm doar cu cărbune la centrala CET Sud pentru că este cel mai ieftin combustibil şi, desigur, când va fi nevoie de agent mai cald abia atunci vom trecem şi pe gaz. Încercăm în felul acesta să minimizăm preţurile pe care cetăţenii le vor avea de plătit pentru agentul termic”a dat asigurări Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.