Traficant de 19 ani, prins în flagrant când vindea droguri

Traficant de 19 ani, prins în flagrant când vindea droguri

5
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Antidrog au reuşit, astăzi, prinderea în flagrant a unui tânăr de 19 ani care vindea droguri.


În urma informaţiilor obţinute că A.M. este unul dintre vânzătorii cei mai activi care acţionau în zona Dâmboviţa din Timişoara, ofiţerii de la Brigada de combatere a crimei organizate au reuşit să cumpăre mai multe probe de la acesta. Astăzi, traficantul era pregătit să vândă 350 de grame de cannabis, numai că în momentul tranzacţiei au intervenit cei de la Antidrog, care l-au reţinut. Din primele investigaţii a reieşit că drogurile provin dintr-o cultură aflată-n zona rurală. Suspectul a fost reţinut pe 24 de ore de DIICOT pentru trafic de droguri de risc şi urmează să fie prezentat mâine cu propunere de arestare preventivă.

5 COMENTARII

  1. Felicitari celor de la Antidrog. Scoaterea drogurilor de pe piata si arestarea „afaceristilor” fac din voi ultima reduta.
    Cu bani putini, o mână de sufletisti, bravo voua!!!!
    Asteptăm cu interes si alte capturi…… Poate mai „albe” si din lumea buna…..ups! Am fost rău?

  2. Dar de recolta de canabis cultivata linga Timisoara, de ce nu a relatat nimeni pina acum? Sau comuna are legaturi prea mari cu PDL-ul si unii politisti?

  3. Domnule „Mac” de ce nu spui tu despre ce cultura e vorba si pe unde este ea.
    Nu de alta dar oricum nu ti se cunoaste numele…te temi sau vorbesti doar ca sa nu taci..?

  4. @ispirescu: nu-i vorba de teama; dar eu personal nu am fost acolo , i-am auzit vorbind pe cei din sat. Asa ca nu vorbesc ca sa nu tac, numai ca ma mira, ca de citit n-am citit nimic pina acum in presa. Nici macar D.B., care stie tot n-a aflat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.