Traficant de ţigări, prins după o urmărire pe autostrada Arad – Timişoara

Traficant de ţigări, prins după o urmărire pe autostrada Arad – Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

O operaţiune în aparenţă simplă a poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor  Timiş s-a transformat într-o urmărire ca-n filme. În urma informaţiilor deţinute, poliţiştii au efectuat semnal de oprire a unui autoturism, la km 515 al autostrăzii Arad-Timişoara.


Şoferul, B. Cătălin, de 28 de ani, din comuna Şirineasa, judeţul Vâlcea, a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea.Autoturismul a fost oprit la ieşirea de pe A1, de către poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Timişoara. În maşină au fost descoperite 50.000 de ţigarete netimbrate corespunzător. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

2 COMENTARII

  1. Norocul lui ca nu il cerceteaza dementul de la parchetul oravita.Ar fi acuzat si de trafic de arme,droguri si fetite,doar pt.publicitatea acestui descreierat.

  2. ce bine ca lo prins pe oltean amputit,daca stia sa conduca lingau nul prindea, sa nu va aprindeti olteni imputptiti sa scrieti comentari, toti olteni mars afara din banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.