Traficanţi de droguri, prinşi în urma unei operaţiuni a polițiştilor de la...

Traficanţi de droguri, prinşi în urma unei operaţiuni a polițiştilor de la „Crimă Organizată” UPDATE Ce au descoperit

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au descins, în această dimineaţă în mai multe locaţii unde aveau informaţii că traficanţii de droguri îşi ascund marfa. Acţiunile din această dimineaţă sunt finalul unei operaţiuni de monitorizare a traficanţilor de cannabis care acţionau în zona Caransebeşului de către specialiştii SCCO Caraş Severin.


Aceştia alimentau piaţa locală cu marfă, adaptându-şi preţurile în funcţie de fiecare client. Până la această oră, au fost descoperite peste 100 grame de droguri. Anchetatorii au ridicat trei suspecţi care urmează să fie audiaţi la sediul DIICOT Reşiţa. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În urma percheziţiilor din cadrul operaţiunii cu nume de cod „Milion”, efectuate în Caransebeş şi Domaşnea, au fost descoperite şi  80 de doze de droguri pregătite pentru a fi distribuite precum şi bunuri folosite la consumul de droguri.  11 persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, trei dintre ele fiind reţinute şi urmând să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.