Un Airbus a aterizat de urgenţă la Timişoara

Un Airbus a aterizat de urgenţă la Timişoara

7
DISTRIBUIȚI

Un Airbus 319 a aterizat de urgenţă, în urmă cu câteva minute, pe aeroportul internaţional „Traian Vuia” din Timişoara. Avionul venea dinspre Londra cu destinaţia Budapesta, iar piloţii au solicitat aprobarea de a ateriza pentru că aparatele de bord le-au indicat că mai au foarte puţin combustibil.


Aeronava cu 143 de pasageri la bord a aterizat fără probleme. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Aeronava aparţine companiei Easy Jet şi, după aterizarea fără probleme, va fi alimentată, urmând să plece apoi spre Budapesta.

UPDATE 2 Avionul a plecat spre Budapesta după ce a fost alimentat cu combustibil, neînregistrându-se alte incidente.

 

7 COMENTARII

  1. n-am inteles ceva, venea de la Londra spre Budapesta, n-a aterizat la Liszt Ferenc 1 aeroport Budapesta, a trecut de capitala Ungariei, a zburat in continuare 250 km sa aterizeze la Timisoara….ceva nu-i logic aici….fac ruta Londra – Budapesta de 6-7 ori pe an…nu-i gasesc logica….lamuti-ma!

  2. Conditiile meteo au influentat traseul Budapesta-Timisoara,survolul in zona Budapesta,consumul inutil de cherosen,deoarece furtuna era in „morisca”,a declansat aterizarea de urgenta pe aeroportul din Timisoara.

  3. Mai,Dan Ionescule!!!Bota a scris articolul la ora 20:35,iar T.W.R. a anuntat mesajul cu aeronava la ora 19:45!!!E profesor tipul!!!Are surse,multe,multe!!!Cei de la Tionel,sunt mici copii!!!Pa!!!

  4. nu ma interseaza ca tion e mai slab si pressalert este big, dar esenta si exactitatea stirei trebuie sa fie clara, nu aiurea…nu ma intereseaza concurenta timisoreana de stiri….vreau sa fie doar corecta si exacta….sper ca-mi dati dreptate ca stirea a fost data
    aiurea….fara cap si coada! in rest toate cele bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.