Vezi ce gest scandalos este pregătit să facă Dani Oțil pentru a...

Vezi ce gest scandalos este pregătit să facă Dani Oțil pentru a ajuta spitalul de copii din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Acțiunile de susținere a proiectului de construcție a unui nou spital de copii în Timișoara, pentru a compensa faptul că două corpuri de clădire la de „Louis Ţurcanu” au fost retrocedate, au continuat şi aseară. Asociaţia medicilor de la spital, cea care a demarat campania „Dă un leu pentru copilul tău”, a organizat o licitaţie pentru strângere de fonduri. Evenimentul s-a desfăşurat în Eve Fashion Lounge, care pe lângă găzduire a şi donat toate încasările de aseară. Toţi cei prezenţi, medici, politicieni, vedete, au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru susţinerea cauzei ai cauzei.


Vedeta Antenei 1, Dani Oţil, cel care a sprijinit campania medicilor de spitalul de copii încă de la început, s-a declarat pregătit să facă orice gest pentru a se rezolva situaţia. „Dacă pentru a strânge semnături trebuie să mă dezbrac şi să alerg gol prin Piaţa Unirii o s-o fac”, i-a asigurat Dani Oţil pe cei prezenţi. La licitaţia organizată, viceprimarul Sorin Grindeanu, cel care a iniţiat campania „Da. Reuşim pentru un nou spital de copii„, a cumpărat cel mai scump obiect licitat – o minge de rugby cu semnăturile tuturor campionilor de la RCM Timişoara. Grindeanu s-a declarat bucuros de faptul că acţiunile de susţinere a acestui proiect au luat amploare şi a promis, din nou, că nu va avea linişte până noul spital nu va fi ridicat. Maria Grapini a licitat pentru un tricou al lui Stelea, în timp ce liberalul Petru Ehegartner a luat una dintre sticlele de vin.

 

2 COMENTARII

  1. @Hangiu, sunt doua campanii in derulare. Una pentru strangere de fonduri, initiata de asociatia din spital, si una pentru strangere de semnaturi, initiata de conducerea spitalului si sustinuta de Grindeanu. Pe prima a promovat-o TVR, in frunte cu Ramona, si pe a doua o promoveaza toata lumea. Got it? 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.