Visul celor de la Verde pentru Biciclete la patru ani de la...

Visul celor de la Verde pentru Biciclete la patru ani de la prima acțiune

3
DISTRIBUIȚI

Timişoara, orașul  bicicliştilor – este visul celor de la Verde pentru Biciclete la aniversarea a patru ani de existenţă.  Despre proiectul care a ajuns să fie o modă în rândul locuitorilor  urbei de pe Bega, Emil Cristescu, inițiatorul campaniei spune că „ noi vrem să continuăm încă mulți ani de acum înainte și sperăm să devină ca în Olanda mijlocul preferat de deplasare. Sperăm ca procentul să treacă de 20% al celor care se deplasează cu bicicleta la lucru.


Acum este 3 – 4%”. Aniversarea va fi marcată la  “Numărătoarea de toamnă” care va avea loc  duminică  la ora 10, în parcarea Timco, din Circumvalațiunii. Startul pedalării se va da la ora 11, iar parada se va ține pe traseul: Strada Circumvalațiunii – Gheorghe Lazăr – Strada Paris – Piața Regina Maria – Bulevardul Regele Ferdinand – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Vasile Pârvan – Strada Cluj – Strada 1 Decembrie – Aleea FC Ripensia – Splaiul Nistrului – Bulevardul Revoluției din 1989 – Strada Hector – Bulevardul I. C. Brătianu – Strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul C. D. Loga – Piața Victoriei – Strada Mărășești. Recent inaugurată ca alee pietonală, strada Mărășești va deveni pentru o zi Aleea Bicicliștilor. Și cum surprizele nu puteau lipsi din arsenalul celor de la VpB, curioșii se vor putea bucura de demonstrații de trial, ateliere Pimp My Bike și  expoziții de fotografie.

3 COMENTARII

  1. EMIL CRISTESCU are sute de hectare de teren in Timisoara,al fostelor fabricii,stiti bine,acum vrea sa ne combine si sa ne atraga de partea lui folosindu-se de acest eveniment VERDE PT BICICLETE-……Sigur se pregateste sa candideze la un post de senator sau de deputat si are nevoie de voturile celor care prefara sa se deplaseze sportiv,cu bicicleta.DACA avea un pic de respect il interesa si soarta muncitorilor pe care i-a dat afara din fabricii dupa care le-a ras dupa fata pamintului NU IL INTRESEAZA DECIT EL SI FAMILIA LUI!!! nu ne iubeste deloc AR LUA TOT DE LA NOI!!!!O SA VEDETI DACA NU CANDIDEAZA!!!……………….SA NE EXPLICE CUM A INTRAT IN POSESIA ATITOR FABRICII DIN TIMISOARA!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.