11 focuri de armă, trase în încercarea de a opri un fugar...

11 focuri de armă, trase în încercarea de a opri un fugar UPDATE 3 De ce stau poliţiştii la poartă

6
DISTRIBUIȚI

Alarmă de gradul zero, în această seară, la Variaş, unde poliţiştii au vrut să oprească un autoturism pentru control. Când i-a văzut pe agenţi, şoferul a accelerat, încercând să-şi piardă urma. Plecaţi pe urmele fugarului, poliţiştii au tras nu mai puţin de 11 focuri de armă pentru a-l opri, dar fără succes. Bărbatul a abandonat maşina şi s-a ascuns într-o casă, care a fost înconjurată de oamenii legii. Din primele verificări a reieşit că maşina condusă de fugar era neînmatriculată, iar suspectul este un recidivist. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În maşina urmărită de poliţişti erau doi bărbaţi, care le-au transmis agenţilor că nu vor ieşi din casă decât dacă va veni un avocat. Până una alta, maşina cu care s-au deplasat, un Audi, a fost ridicat pentru ca să aibă criminaliştii posibilitatea să adune probe din interiorul vehiculului.


Din cele nouă gloanţe trase în direcţia maşinii, doar unul a nimerit-o.

UPDATE 2 Conform unui comunicat oficial al Poliţiei Timiş,  s-a constatat că „plăcuţele de înmatriculare au valabilitatea expirată din data de 02.11.2012 şi totodată, au identificat conducătorul auto ca fiind C. Ioan, de 29 de ani, din Variaş. Autoturismul a fost indisponibilizat, urmând a fi efectuat controlul amănunţit al acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice”.

UPDATE 3 Poliţiştii nu au putut pătrunde în casa unde s-au ascuns fugarii pentru că nu au primit mandat de percheziţie. În aceste condiţii, nu le-a rămas decât să stea în jurul casei şi să aştepte ca suspecţii să plece din locul unde s-au refugiat.

 

6 COMENTARII

  1. cu loganul nici caruta n-o poti opri.nu mai avem nimic in tara asta.politie nu;educatie nu;sanatate nu;bani nu;cultura nu………….,lege nu.zilnic rid hotii de politie dar guvernantii nu fac nimic in acest sens.rushine

  2. draga marian imi pare rau ca esti atat de incult si nu citesti codul deprocedura penala. nu sepoate patrunde intr-un imobil nici in cazul unei infractiuni flagrante decat cu autorizatie de perchezitie emisa de judecator.nu mai aprecia o categorie profesionala daca nu ai competenta sa o faci si cred ca tu nu esti mai istet decat cei mai slabi dintre politisti

  3. in caz de infractiune flagranta, domnule Marian !!!
    in acest caz, unde era infractiunea FLAGRANTA?
    era doar un control al documentelor. infractiunea flagranta nu se desfasura in interiorul locuintei.
    neoprirea la semnalul regulamentar este contraventie….placutele cu numere or fi ele expirate, dar el poate sa aibe deja eliberate alte placute VALABILE doar sa nu le aibe montate pe autoturism….etc…

  4. si tu erai legat tot la ochi si poate nu nimereai nici macar cu un glonte masina daca stai si te gandesti ca ei urmareau un Audi cu un logan de 1,4, ce distanta o fi fost intre ei! Eu parca vad ca masina au pierdut-o la un moment dat si au gasito dupa jumatate de ora in fata acelei case! Cum sa prinzi cu un logan un audi? eu zic ca au avut noroc si cu acel pistol carpati ca a dus glontul atat de departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.