2100 euro, furați dintr-o mașină lasată la spălat

2100 euro, furați dintr-o mașină lasată la spălat

2
DISTRIBUIȚI

Un angajat de la o spălătorie din Timișoara a fost reținut după ce a sustras 2100 de euro din mașina unui client. Ieri, în jurul orei 12.00, P. Cosmin a sesizat polițiștii cu privire la faptul că i-a fost sustras un plic cu bani din autoturismul pe care l-a lăsat la o spălătorie auto, situată pe Calea Buziaşului din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că suspectat de comiterea furtului este G.


Gheorghiţă, de 29 de ani, din Caransebeş. Acesta a sustras din autoturism un plic de sub scaunul şoferului şi în care se afla suma de 2.100 de euro. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, plicul cu toţi banii a fost găsit într-o anexă a spălătoriei, ascuns între polistiren şi zidul anexei. Bărbatul a fost reținut sub acuzația de furt calificat și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. Nu inteleg ce cautau banii sub scaun si de ce acel domn nu i-a tinut in portofel sau in buzunar. Probabil ca cel care a luat banii, chiar daca s-a recuperat suma intreaga, e acuzat de furt calificat, dar cel ce i-a lasat acolo, nu e acuzat de nimic, vai saracu de el. Probabil o sa fie inchis si uite asa umplem puscariile cu oamenii care traiesc pe spatele contribuabililor. Iar pe cei care fura intradevar ii lasam liberi. Fain in Romania . . . Iar pentru dumneavoastra domnule Dragos Bota, incerca-ti sa scietii chestii mai interesante . . . ca daca nu ma vad sa nevoit sa dau unfreind.

    Multumesc anticipat !

  2. asa ie ca in ultimu timp domnu asta dragos bota so cam betrenit si demolat la cap ca numa prostii scrii cal tot ved cum intra si iese din trebonal cu sacu al jegos in spate in care cine stie ce dracu tot duce. vai di iel. sa merje la pensiii ca nu mai bun di ninica. zau ashe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.