25.000 semnături pentru noul spital de copii

25.000 semnături pentru noul spital de copii

49
DISTRIBUIȚI

Nu mai puţin de 25.000 de semnături s-au strâns până acum în cadrul campaniei DA. REUŞIM pentru un nou spital de copii, a declarat, astăzi, viceprimarul Sorin Grindeanu unul din iniţiatorii proiectului. „Deja suntem departe, cu mult  peste ceea ce înseamnă cel mai mare număr de  semnături strânse în Timişoara pentru vreo cauză .Strângerea de semnăuri continuă. Asta înseamnă că vom putea să prezentăm în mod clar guvernului ceea ce vor nu doar timişorenii şi nu doar bănăţenii, ci şi cei din judeţe precum Arad.


Vorbim de o construcţie P+6 care va fi ridicată în cel mult doi ani”. Şi cum iniţiativa vicelui nu a fost privită cu ochi buni de adversarii politici din ARD, Grindeanu a reluat invitaţia ca toţi, indiferent de culoare politică, să se alăture proiectului, avertizând că „oamenii au nevoie de soluţii, argumente, angajamente ale politicienilor şi s-au săturat de circ. I-aş ruga pe toţi să facem o campanie constructivă în aceste coordonate”.

49 COMENTARII

  1. terminati cu comentarii fara sens, ce bravo…si ce rezolva cu semnaturile? chiar asa ne credeti domnule grindeanu? rusine sa va fie la toti sunt satul de voi

  2. Felicitari domnului Sorin Grindeanu. In sfarsit o persoana solidara cu sistemul sanatatii din Banat. Avem nevoie de multe schimbari in acest sens. Mult succes in continuare!

  3. Semnaturile inseamna prezentarea sustinuta a proiectului in fata parlamentului si alocarea de fonduri. Deci USL-ul merita felicitari … ati politicieni nu s-au prea gandit si la aspecte sociale.

  4. Cu semnaturile se arata importanta pe care cetatenii din Vestul tarii o acorda unei cauze nobile: construirea unei noi cladiri pentru Spitalul de Copii Luouis Turcanu. Cum sa critici o asemenea initiativa?! Bravo echipei care a participat la strangerea de samnaturi si mult succes in continuare. Bravo Sorin Grindeanu!

  5. Macar a luat in raspundere un proiect foarte mare asa ca isi auma acest deziderat pe care si incearca din toate puterile sa-l si finalizeze proiectul cu pricina!

  6. apropo d-le grindeanu , stiati ca si spitalul de cardiologie Ascar este in aceeasi situatie cu spit.de copii . si ca arata jalnic , spital in care nu s-a investit de 100 de ani.mai bine i-ati transmite d-lui primar Robu sa investeasca in spitale decat sa organizeze focuri de artificii pe Bega.Sistemul sanitar este la pamant in Timisoara va spun din proprie experienta ca suntem departe ,departe de tot ce inseamna realitate , conditii umane si bun simt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.