3 ani de PRESSALERT.ro

3 ani de PRESSALERT.ro

17
DISTRIBUIȚI

Au trecut trei ani. Luaţi de valul ştirilor am şi uitat să sărbătorim. Au fost ani în care am dovedit în fiecare secundă că se poate. Să faci presă altfel decât cu party-uri şi fete dezbrăcate. Ne-am încăpăţânat să credem că mai sunt oameni pe care-i interesează ce se întâmplă cu banii lor, care vor să ştie cine şi cum îi conduce. Nu am cedat nicio secundă presiunilor şi am continuat să spunem lucurilor pe nume. Cu riscul de deranja sau de a fi consideraţi nişte „ciudaţi”. Am încercat ca de fiecare dată să aducem ceva nou pentru cititorii noştri care sunt cei mai importanţi susţinători. Pentru că încurajările, reproşurile sau ideile lor ne-au dat energia de a merge mai departe.


Chiar dacă nu au fost puţini cei care nu au dat nici o şansă de supravieţuire acestui site în „jungla” media.

La trei ani de existenţă trebuie să le mulţumesc celor trei care alături de mine formează echipa PRESSALERT.ro şi fără de care poate că lucrurile nu ar fi evoluat până aici – lui Adi Pîclişan pentru ale sale sclipitoare fotografii şi pentru rubrica sa cu sare şi piper (chiar dacă în ultima perioadă a cam uitat-o), lui Petre Nicoară, omul  care a dat o identitate acestui site şi îi este doctor, şi nu în ultimul rând colegei mele Loredana Codruţ, cea care, în ultima perioadă, mi-a luat o parte din greutatea poverii editoriale, reuşind să provoace prin stilul său mult deranj în rândul subiecţilor articolelor sale.

Nu vrem să vă promitem decât că vom rămâne la fel încăpăţânaţi de a spune lucrurilor pe nume. Şi pentru că aşa se cuvine, vom sărbători cei trei ani, în această după amiază, cu o nouă dezvăluire marca PRESSALERT.ro.

 

17 COMENTARII

 1. Țineți-o tot așa!
  La mulți ani! Te simți bine când vezi că cineva are grijă să-ți „deschidă cutiile” în care se acund taine dosite. Eu vă mulțumesc!

 2. Va felicit ca ati ajuns pana aici (chiar daca v-am descoperit mai tarziu)!
  Va felicit ca aveti motive sa sperati ca va puteti continua activitatea – stiu ca in ziua de azi nu este usor deloc sa iti gasesti locul in jungla mass media si (mai ales) sa ti-l pastrezi!
  Va mai felicit nu numai pentru ca spuneti lucrurilor pe nume, ci si pentru ca scrieti bine!
  Inchei cu o urare in stil (sper) personal:
  Sa deranjati pe cat mai multi cat mai multa vreme (= pana va saturati de meseria asta) !

 3. O sa vorbesc cu prietenii mei sa facem o colecta sa-ti dam atatia bani cat primesti de la blaga pentru publicitate. Nu de alta, dar vomitam toti de ne i-a dracu!!!!!
  Nu e un repros, banul e ban, dar sanatatea noastra merita asta!!!!!!!!!!!!!Scoate-l pe ipocritul asta, sau macar i-ai dublu decat la ceilalti!!!!!!!!!!!
  Ave!

 4. Jurnalism adevărat, pe pâine, zilnic. Bravos Dragoș, ești profi, singurul reper moral al breslei vremelnic cumpărată de potentatii care ne sufoca in aceste zile cu „dragostea pentru popor”. La Mulți Ani!

 5. Felicitari pentru împlinirea a 3 ani de gazetărie, ştiri şi informaţii fierbinţi. Să vă faceţi datoria în continuare fără menajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.