Bojin trece primarii la PSD cu metoda pupatului

Bojin trece primarii la PSD cu metoda pupatului

5
DISTRIBUIȚI

Optimismul liderului PSD Timiş, Titu Bojin, rămâne la fel ca săptămâna trecută, adică tot la cote alarmante.  Dacă săptămâna trecută Cătălin Tiuch era prezentat ca „locomotiva electrică , cea care îl va înlocui pe Tabără – locomotiva cu aburi care ne-a cărat mult, dar a obosit”, astăzi, Pentru Andea candidatul USL pe colegiul VIII deputaţi a fost introdus ca „deputat, deja în anunţ că păstrăm cifra dincolo de protestele PD-L. Pot să le ţină pentru peste 16 ani că până atunci nu mai ajung la guvernare”.

Reluând unul din laitmotivele campaniei de la locale, Bojin a anunţat, din nou, că „20 din cei 40 de primari din judeţ, care nu sunt USL,  sunt în tratative cu partidul.


Fără să dea nume, Bojin a explicat că „îi primim cu drag să participe la dans alături de noi. Vom continua să îi primim cu drag pe cei care vin către noi, sprijinindu-i cu drag, pentru că ştim că nu poate fi făcută această mişcare acum. Sunt doi, trei primari care sunt cu posibilitate de a se oficiliza şi care sunt în posibilitate să se înscrie.  Nici dacă mă ardeţi cu ceară nu pot să vă spun cine sunt, pentru că vă iubesc, dar îi iubesc şi pe ei, că le-am promis că  nu le spun  numele ca să nu aibă probleme”.  Bojin spune că nu se lasă şi că va lua
primarii, nu de alta, dar „în 2005 Ostaficiuc mi-a luat 27 de primari şi încă nu l-a egalat” şi a lămurit că „eu nu ameninţ primari cum s-a spus, îi pup de două ori şi a treia oară vin la PSD”.

5 COMENTARII

  1. Nu am dorit rau nimanui nicodata si m-am rugat pentru sanatatea poporului, dar pe nenea asta nu l-am avut niciodata pe lista mea. Ce bine ii sade im”bujor”atului in spatele florilor. Ce rotofei ii macala-r purecii de conducator, de utilaje grele. PRAF!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.