Câţi bani trebuie să primească liceul sportiv „Banatul” de la inculpaţii din...

Câţi bani trebuie să primească liceul sportiv „Banatul” de la inculpaţii din dosarul mafiei din fotbal

3
DISTRIBUIȚI

Sentinţa surpriză dată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul transferurilor de jucători  aduce beneficii pentru  Liceul cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara. În minuta deciziei se arată că Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea sunt obligaţi la plata către partea civilă Liceul cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara a sumei de 265.000 de dolari, în echivalent în lei la cursul de schimb al BNR de la data efectuării plăţii, la care se adaugă dobânda legală de referinţă a BNR calculată de la data transferului fotbalistului Paul Codrea.


CAB a decis condamnarea lui George Copos la cinci ani de închisoare cu executare, a lui Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, la 3 ani de puşcărie cu suspendare , iar Mihai Stoica a primit o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare. Cristian Borcea a fost şi el condamnat la 7 ani de închisoare, la fel ca şi Victor Becali. Impresarul Giovani Becali s-a ales cu o sentinţă de 8 ani de închisoare cu executare. Fostul internaţional Gică Popescu a fost condamnat şi el la 3 ani de închisoare cu suspendare, la fel ca şi fostul acţionar dinamovist şi patron al Craiovei, Gigi Neţoiu. Sentinţa nu este definitivă putând fi atacată cu recurs.

3 COMENTARII

  1. Stimate alegator, acesta este nivelul justitiei in Romania,un magistrat – judecator pronunta achitarea inculpatilor iar alti hotarasc condamnarea la 42 de ani, pedepse cumulate pentru ce-i implicati. O fi si in acest caz vreo presiune politica? Nu D-lor, poate fi vorba doar de incompetenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.