Câţi bani va da lunar primăria RATT-ului pentru gratuităţi

Câţi bani va da lunar primăria RATT-ului pentru gratuităţi

1
DISTRIBUIȚI

3.5 milioane de lei pe lună -atât va plăti Primăria Timişoara către RATT pentru gratuităţile promise de edilul şef Nicolae Robu , după ce Guvernul a alocat bani pentru plata restanţelor către RATT şi Colterm. Proiectul a fost votat, astăzi, în şedinţa consiliului local. „Primăria Timişoara s-a încărcat cu datorii către RATT pentru sistemul ineficient de acordare a subvenţiilor.  Trebuie să ne asumăm cheltuieli pe care le putem onora.


Am iniţiat discuţiile cu RATT pentru un sistem de decontare pauşal.  Primăria se angajează prin CL să suporte un procent din cheltuielile de funcţionare al RATT, iar în schimb RATT va oferi aceste gratuităţi” , a clarificat Robu. Vă reamintim că toţi elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de gratuite cu mijloalcele de transport RATT, în baza unor carduri speciale. Măsura va intra în vigoare de la data de 1 decembrie, după cum explica primarul  la începutul săptămânii.

1 COMENTARIU

  1. Deci undeva pe la 10 milioane de euro pe an. Pentru început, urmând ulterior renegocieri în sus. Chiar era oportun un asemenea nivel de subvenţionare? Nu se găsea nimic mai bun de făcut cu 10 milioane pe an?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.