Ce şpagă au refuzat doi agenţi de la Poliţia Rutieră

Ce şpagă au refuzat doi agenţi de la Poliţia Rutieră

10
DISTRIBUIȚI

Doi poliţişti de la Serviciul Rutier au refuzat o şpagă de la un şofer vitezoman pe care l-au prins gonind pe şosea. După ce au depistat un autoturism, în 1 noiembrie, circulând cu o viteză de 120 km/h, într-o zonă cu limitare de viteză la 60 km/h pe DN 59, agenţii l-au oprit pentru control.  Şoferul S. Sava, de 25 de ani, din Jebel, a fost amendat cu 630 de lei şi i s-a suspendat permisul pe trei luni.  După întocmirea procesului-verbal de contravenţie şi înmânarea dovezii de reţinere a permisului, conducătorul auto a încercat să ofere suma de 100 euro celor doi poliţişti care l-au oprit. Când bărbatul a văzut că oamenii legii i-au refuzat oferta, acesta a insistat ca poliţiştii să se deplaseze la un restaurant din apropiere pentru a i se restitui permisul de conducere auto şi a înmâna poliţiştilor suma oferită drept mită.


Agenţii au anunţat ofiţerii D.G.A. – Serviciul Teritorial Timiş, ocazie cu care, în prezenţa unui procuror, au fost demarate procedurile legale privind desistarea. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită, fiind cercetat în stare de libertate.

 

10 COMENTARII

 1. cred ca era prostu si sifonu de MUSAT si era suparat pe asta care oferea de aia la sifonat nu ca nu ia el spaga ,ori nul cunostea ori avea ciuda pe om

 2. ce dracu ba , ala si-a batut joc de gabori cu 100e si probabil de aceea l-au si denuntat pe nefericitul acela care va ramane pieton si atat …..ca inchisoare nu va face pt ca nu este….politist.:)))

 3. radarele dacia mcv filmeaza tot timpul. este sa zicem imposibil sa inchida ochii la inregitrarea incriminanta. o copie dupa inregistrarea zilnica merge la bucuresti. de aceea a fost un scandal acum citeva zile cu un hdd facut stricat pt a ierta o persoana influenta.

  deci in concluzie politistii au refuzat spaga pt ca nu puteau sa stearga ca pe vremuri inregistrarea.

  deci, daca vrei sa depasesti viteza legala, sa o faci cu maxim 50km/h. chiar si 80km/h unde este o limitare de 30 este suficient.

 4. In toata lumea politistii de rutiera sunt recunoscuti ca fiind ciubucari..si cum acestia sunt contactul direct al institutiei cu cetateanul se trage concluzia de institutie corupta per ansamblu.
  Dar…uite ca se poate arata si latura de corectitudine( a se citi morcov (Daucus carota)).
  In fine, chiar si in Germania, populatia -aici incluzand si functionarii statului- au fost civilizati prin masuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.