Ce reprezintă cele 120 milioane de lei primite de Timișoara în ultimele...

Ce reprezintă cele 120 milioane de lei primite de Timișoara în ultimele luni de la Guvern

5
DISTRIBUIȚI

Doar un prim pas în repararea nedreptăţilor făcute Timişoarei de către guvernele anterioare -asta consideră viceprimarul Sorin Grindeanu că sunt cele 120 de milioane de lei pe care guverul USL le-a trimis pentru stingerea arieratelor şi nu numai.  „E o sumă record. Avem probleme cu alte localităţii din ţară şi au început să comenteze că am primit mult faţă de locul doi. E normal să înceapă guvernul USL să îndrepte nedreptăţile făcute de guvernele anterioare de după revoluţie. Această sumă nu este numai o parte din ceea ce noi merităm ca şi oraş pentru a ajunge măcar în timp la a recupera ceea ce am avut nevoie în decursul anilor” a declarat pesedistul.


Grindeanu a mai atenţionat că fără această sumă Primăria Timişoara s-ar fi aflat în incapacitate de plată, după înregistrarea facturilor de 137 de milioane de lei, care nu au fost introduse în contabilitate pe vremea administraţiei Ciuhandu.  Şi totuşi sumele primite au fost contestate de preşedintele PD-L Timiş Constantin Ostaficiuc şi de fostul viceprimar Adrian Orza, ambii membri marcanţi ai ARD Timiş, care ba spun că mereu s-au primit bani, ba că nu s-au primit atâţia bani. Cu privire la acest aspect, liberalul Ben-Oni Ardelean a găsit că ar fi corect şi cinstit ca „să vină doamna Roberta Anastase să numere, pentru că ea sigur ne poate lămuri cât am primit ca să nu mai avem discuţii”.

5 COMENTARII

  1. asa… alti au strans robinetu, alti cheltuiesc sa isi faca reclama de campanie, foarte bine, ne vedem in 2013 in grevele care vor exista mai ceva ca la greci…. cand nu ne vor mai putea plati salarii si pensiile oamenilor, aruncam cu bani sa reparam greselile altora, m-am saturat

  2. Timisoara mai are mult de recuperat, insa USL-ul cu o sustinere puternica in permanent ne pot ajuta. Aradul s-a dezvoltat suficient pana acum, acum e randul nostru.

  3. felicitari Domnule Grindeanu, ce ii drept am inceput sa va apreciez abea cand am observat ca Robu are incredere in Dumneavoastra, succes in campanie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.