Cornel Sămărtinean a luat contact cu alegătorii din Colegiu 1 Timișoara (P)

Cornel Sămărtinean a luat contact cu alegătorii din Colegiu 1 Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Cornel Sămărtinean, candidatul ARD în Colegiul I Camera Deputaților și-a început campania electorală cu o întalnire cu alegătorii în cartierul Circumvalațiunii. Oamenii din colegiu au apreciat ideea candidatului de a se interesa de problemele lor și de a le include în platforma sa electorală pe primul loc. În același timp cu toții și-au exprimat  dezamăgirea în legătură cu faptul că și în urmă cu 4 ani candidații au venit cu multe promisiuni prin colegiu, și de atunci, nimeni nu i-a mai văzut prin cartier iar promisiunile au rămas promisiuni.

“Au venit și în 2008 să ne promită marea cu sarea, dar de atunci nu i-am mai văzut. Pe nici unul… Nici nu știu cum arată parlamentarii de pe colegiul asta”, spunea supărat un cetățean în Piața Dacia.

 “Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că tot timpul politicienii promit în campaniile electorale multe, iar apoi, timp de 4 ani nimeni nu îi mai bagă în seama.


Eu le-am explicat oamenilor că aștept de la ei propuneri pentru platforma mea program cu care voi merge în Parlament. Mi-am luat angajamentul în fața lor să organizez întâlniri cu ei periodic  și după  alegeri pentru a le prezenta stadiul rezolvării problemelor pe care ei mi le supun atenției. Vreau ca împreună cu oamenii să punem o față umană deputatului anonim care i-a reprezentat până acum, sau mai bine zis care nu i-a reprezentat până acum”, a declarat Cornel Sămărtinean.

Printre principalele probleme indicate de cetățenii din zona Dacia s-a numărat starea precară în care se află sala de sport de la Școala Generală nr. 18, care stă să cadă peste elevi, dar și faptul că cererea locuitorilor din zonă prin care aceștia solicitau sa le fie atribuit spațiul în care a funcționat cinematograful Dacia a rămas fără raspuns de ani buni. Oamenii vor să transforme fostul cinematograf într-un club public pentru bătrâni și copii deopotriva în care să fie organizate diferite activități sportive și culturale.

La final Cornel Sămărtinean le-a înmânat oamenilor taloane pe care aceștia pot să scrie propunerile lor pentru Platforma electorală cu care acesta va pleca în Parlament. Aceste taloane completate pot fi duse la sediul de campanie de pe strada Gheorghe Lazăr nr. 33. În plus, propunerile oamenilor pot fi trimise și în format electronic la adresa de email propuneri@cornelsamartinean.ro, prin SMS la numărul  0729 991 597, sau prin intermediul secțiunii Ce vrei TU să fac EU pentru Timișoara de pe site-ul oficial www.cornelsamartinean.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.