Cornel Sămărtinean: „Nimeni nu s-a interesat de problemele oamenilor din colegiu în...

Cornel Sămărtinean: „Nimeni nu s-a interesat de problemele oamenilor din colegiu în ultimii 4 ani” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Cornel Samartinean, candidatul ARD in Colegiul I Camera Deputatilor continua intalnirile cu oamenii din colegiul I Timisoara. Cornel Samartinean a avut o nouă intalnire cu administratorii asociatiilor de proprietari din colegiul I Timisoara. Peste 50 de administratori au raspuns pozitiv invitatiei adresate lor de Cornel Samartinean.

Pe langa problemele ridicate de administratori in cadrul primelor întalniri, cei prezenti i-au indicat lui Cornel Sămărtinean si altele noi. Printre acestea se numara: modificarea legii care prevede obligativitatea asigurarii locuintelor, majorarea plafonului de venit de la care se acorda ajutoare la incalzire dar si schimbarea modalitatii dupa care se selecteaza blocurile care urmeaza sa fie reabilitate termic.

“Mi se pare o prostie sa ma obligi sa imi asigur locuinta de la etajul 6 dintr-un bloc turn din Timisoara, impotriva alunecarilor de teren.  Pai ce in Circumvalațiunii sau Dacia sunt alunecari de teren? E normal sa ma asigur impotriva exploziei sau incendiilor. Dar nu pentru alunecari de teren”, i-a transmis un administrator din Dacia candidatului Cornel Samartinean.

La intalnire a participat si presedintele FALT Petru Olariu, care a mentionat ca niciunul dintre actualii deputati de Timisoara nu i-a bagat in seama in ultimii 4 ani.


„Am incercat de nenumarate ori in ultimii patru ani sa-i fac pe parlamentari sa se implice in rezolvarea problemelor noastre. Am trimis zeci de sesizari la guvern, la cabinetul primului ministru Ponta. Nu au rezolvat nimic din ce le-am cerut. Cui sa ne mai adresam?”

Cornel Samartinean si-a notat si aceste noi probleme ridicate de oameni si le-a inclus pe lista de prioritati alaturi de cele preluate in cadrul primelor intalniri. Candidatul Cornel Samartinean si-a luat angajamentul in fata celor prezenti ca peste 6 luni dupa ce va merge in parlament sa stabileasca o noua intalnire ei, sa le prezinte stadiul rezolvarii problemelor.

“Pe zi ce trece, cum stau de vorba cu din ce in ce mai multi oameni din colegiu, realizez cat de  multa nepasare si inconstienta zace in actualul deputat de pe colegiul I Timisoara. Acesta le-a cerut oamenilor sa-l voteze in urma cu 4 ani, si de atunci nici macar nu a mai trecut prin colegiu. Mai mult chiar, a refuzat raspicat sa-i ajute pe administratori atunci cand acestia i-au solicitat sa se implice in problema contractelelor de munca si a conventiilor civile. Acum deputatul anonim de pe colegiul I Timisoara, si ii spun anonim pentru ca sondajele de opinie arata faptul ca mai mult de 90% dintre oameni nu il cunosc, vine si le cere oamenilor sa il voteze din nou. Este inadmisibil… Sunt convins ca oamenii nu se vor lasa pacaliti a doua oara si vor vota in cunostinta de cauza in 9 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.