De ce s-a emoţionat primarul în staţia de troleibuz

De ce s-a emoţionat primarul în staţia de troleibuz

5
DISTRIBUIȚI

O plimbare gratuită cu troleibuzul 7, alături de edilul şef  Nicolae Robu – a fost surpriza de care s-au bucurat timişorenii care au fost prezenţi, astăzi, la ora 11, în staţia Carmen Sylva.  Evenimentul a fost organizat de RATT pentru a celebra 70 de ani de la prima cursă cu troleul în Timişoara. Călătoria cu firul a fost una liniştită pentru edilul şef care a putut admira în voie peisajul, asta pentru că un singur ceţăţean l-a abordat.


Omul s-a plâns că în zona centrală există ruine lângă fostul sediu al PRM şi că ar fi nevoie de reparaţii la cazarmă.Finalul călătoriei a însemnat şi sfârşitul liniştii pentru Robu.  Un puhoi de oameni fericiţi să vadă că „domnu’ primar e ca tot omu, ba chiar se plimbă cu firu’ ” s-au strâns în jurul lui, mai ceva ca albinele lângă stup. Emoţionat, Robu a explicat că în mandatul domniei sale va avea loc „o modernizare radicală a oraşului”, va fi realizat sistemul de joc de lumini pe Bega şi „cu siguranţă timişorenii se vor bucura de o ridicare sensibilă a calităţii vieţii”. Grăbit să ajungă la întâlnirea cu locuitorii din zona Soarelui, edilul şef a uitat să  popularizeze gratuităţile pe care a promis să le ofere din luna decembrie, după ce guvernul a stins datoriile RATT.

5 COMENTARII

  1. Ma bucur sa vad ca domnului Robu ii pasa asa mult de cetatenii Timisoarei. Sunt convinsa ca cu ajutorul dansului si cu un parlament USL vom putea avea cel mai frumos oras din tara.

  2. eu am vazutm, nu toate sunt murdare, nu toate sunt noi, dar tocmai acelea care sunt vechi si uzate vor fi duse la reconditionat. felicitari domn primar si succes in continoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.