DNA Timişoara, pregătiri pentru a se muta într-un sediu nou

DNA Timişoara, pregătiri pentru a se muta într-un sediu nou

2
DISTRIBUIȚI

Lipsa de spaţiu este cea mai mare problemă pentru procurorii DNA Timişoara, aceştia fiind obligaţi să-şi desfăşoare activitatea în cinci îbcăperi de la ultimul etaj al Palatului Dicasterial, unde funcţionează şi Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.


Anchetele sunt îngreunate din cauza  lipsei încăperilor, obligându-i pe cei 15 angajați ai DNA Timișoara să facă tot felul de „artificii” în timpul audierilor. După ce varianta mutării DNA Timişoara în fosta clădire ocupată de SRI pe bulevardul Take Ionescu a picat, procurorii anticorupţie au continuat să caute variante. Conform celor de la redesteptarea.ro, una dintre variantele luate în calcul este închirierea unui spaţiu în fosta clădire a schelei de petrol, aflată peste drum de Palatul Dicasterial. Şeful DNA Timişora, procurorul Tamaş Shiffbeck, a declarat pentru PRESSALERT.ro „suntem în discuţii într-adevăr, dar până acum nu s-a parafat nimic. Avem nevoie de un spaţiu mai mare şi sper să rezolvăm această problemă dacă negocierile vor fi duse la bun sfârşit”.

2 COMENTARII

  1. bine ca dupa ce au salarii astronofice in care exista un spor si de anticoruptie, cu toate ca au salariul minim de 400o Ron , mai vor sa se lafaie si in lux! sa stea si ei in spatii mizere, fara combustibil, hartie, pixuri, xerox, indigouri, sa vedem cat de drepti vor fi? ei fac campanie anticoruptie dar nu lupta deloc ptr. imbunatatirea mediului de a nu exista coruptie, ei se gandesc doar la ei! prind 2 parliti de agenti care au luat spaga 50 de lei sau 2 ciobani care au dat spaga 50 de lei plus o bucata de branza si cu asta inchid gura prostimi, deci asta e lupta anticoruptie! tinem niste nenorociti de procurori DNA pe salarii astronomice si in lux ca sa ne scoata ochii cu nimicuri! ia dati si la agentii din strada salarii ca ale voastre si dotarea voastra sa vedem daca ar mai exista coruptie in randul angajatiilor M.A.I.! RUSINE DNA ! Nu va meritati salariile! Nu ma contraziceti cu studii de KaKt, precum ca coruptia e in sange si nu mai poate fi indreptat omul corupt decat prin excludere ca nu tine…asta e expirata! faceti prevenire anticoruptie pe milioane de euro si degeaba , dati banii aia angajatilor M.A.I si veti vedea rezultatele…pana atunci sper sa aveti sediul pe canalul din piata 700

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.