După ce a criticat guvernul Boc că nu dă bani Timişoarei, Orza...

După ce a criticat guvernul Boc că nu dă bani Timişoarei, Orza este gând la gând cu pedeliştii

7
DISTRIBUIȚI

Nici nu a intrat bine în Alianţa România Dreaptă, că Adrian Orza şi-a însuşit principiile pedeliste, uitând vremurile când critica guvernul Boc pentru că nu alocă fonduri suficiente dezvoltării Timişoarei. „Autonomia locală bazată pe principii europene (adică fără conotaţii etnice), trebuie să stea la baza administraţiei locale din România.


De 12 ani militez pentru acest concept”, a  explicat Orza, care se plânge că banii stau în pixul celor aflaţi la putere şi că se acordă discreţionar în funcţie de apartenenţa politică. Ba mai mult, teoria conspiraţiei merge ceas , astfel că ţărănistul spune că „sunt zone din ţară care au fost ţinute intenţionat în sărăcie pentru a fi folosite ca mase de manevră pentru anumite doctrine politice. Unul din principiile comunismului era creem o problemă şi apoi încercăm să o rezolvăm. Multă lume nu ştie că nimic din profitul unei firme nu rămâne în plan local. Fiecare zonă ar putea să crească economic, nu să existe oraşe cu 50 % şomeri sau asistaţi sociali. Nu s-a făcut nimic în mod intenţionat”. Astfel, pentru remedierea neregulilor de acum, ar fi necesare schimbarea legii administraţiei locale, codul fiscal şi legea fiscală.

7 COMENTARII

 1. PDL-ul aflat la guvernare a facut fix nimic ptr oras… Si brusc in campanie vor voturile nostre. Am ramas in urma cu dezvoltarea orasului tocmai datorita acestor oameni ce au fost la guvernare

 2. Din cate stiu eu sunt alegeri uninominale si ar trebui sa votam omul si nu partidul. In plus exista nenumarate articole in care domnul Orza a promovat de-a lungul timpului conceptul autonomiei locale. Nu e un discurs nou politicianist construit pentru campania electorala. Rolul dumneavoastra ca si jurnalisti este sa va informati si sa prezentati cititorilor o informatie cat mai corecta fara a mai fi partinitori. Putem discuta mai mult despre presa aservita decat despre presupusa insusire a principiilor PDL-iste de catre domnul Orza.

 3. Sa se hotaraasca o data ori il ajuta pe Robu, dupa cum se lauda, ori o ARD-e aiurea cu PDL-ul! DUpa cum ne-au obisnuit, PDL-istii intr-o debandada si dezorganizare totala. Bravo mah!

 4. „Unul din principiile comunismului era creem o problemă şi apoi încercăm să o rezolvăm.” Oameni buni, eu am prins si comunismul – si nici vorba de asa ceva!
  “sunt zone din ţară care au fost ţinute intenţionat în sărăcie pentru a fi folosite ca mase de manevră pentru anumite doctrine politice.” Serios? Chiar asa de jmercherii au foist cei de la PDL??? Cum dracu’ au pierdut astia puterea daca erau atat de vicleni?….
  Carevasazica banii stau in pixul celro de la putere. Asa este, clar. Da’ pana prin aprilie – mai, au stat in pixul lui Boc si Ungureanu – si acum dragu’ de Orza este frate de cruce cu Boc & Ungureanu! Ce frumos este sa fii consecvent si sa ai principii ferme….
  N-o fi bai daca din decembrie dl Orza intra intr-un binemeritat con de umbra (sau cum s-o mai fi zicand zilele astea)…

 5. PROSTU ASTA NICI NU STIE CA O INCULPA PE BLONDA UDREA VERSUS PREACINSTITUL BLEJNAR,DACA TI CONT DE STENOGRAMA CONVORBIRII ACESTORA CAND CAPRA TRIMITE AJUTOARE ACOLO UNDE TREBE……. NOROC CA DANA DOARME PE-O LATURA CA PROBABIL A LUAT SI EA AJUTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.