După modelul Robu, secretarul de stat Fedorca a întârziat la sesiunea de...

După modelul Robu, secretarul de stat Fedorca a întârziat la sesiunea de susţinut candidaţii

15
DISTRIBUIȚI

„Am venit cât am putut de repede şi de legal să îmi sprjin prietenul, pe Ben -Oni Ardelean, pentru funcţia pe care o doreşte şi o merită. Cred că cunoaşte foarte bine sala de aşteptare şi anticamera de la mine, în sensul că a venit cu foarte multe probleme şi a făcut lobby pentru tot ceea ce înseamnă învăţământ şi multe din problemele cu care se confruntă acest domeniu”, a declarat astăzi secretarul de stat în ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Stelian Fedorca , în cadrul unei conferinţe de presă, la care a ajuns cu mai bine de jumătate de oră întârziere. Acesta a explicat că îşi oferă suportul deplin pentru deputatul Horia Cristian deja în funcţie, pentru viceprimarul Sorin Grindeanu care candidează pentru un post de deputat în colegiul II, dar  şi pentru Petru Ehegartner care vrea să obţină colegiul II Senat şi cei doi USL-işti care luptă pentru funcţii de deputat pe colegiile III şi IV, Maria Grapini şi Ion Răducanu.

Fedorca a precizat că nu atât candidaţii au nevoie de suportul lui, cât el are nevoie de o echipă puternică precum cea din Timişoara pentru a aduce cât mai multe îmbunătăţiri în sistemul educaţional. Tot astăzi, Fedorca va avea o întâlnire şi cu directorii unităţilor de învăţămînt din judeţ pentru a pune la punct un plan prin care între companii şi şcoli să existe o cât mai bună colaborare.  Încă din iarna anului trecut lipsa şcolilor profesionale pe raza judeţului şi lipsa profesioniştilor îl aducea pe ministrul Educaţiei, pe atunci, Daniel Funeriu, la Timişoara Deşi atunci a avut loc o întâlnire cu oamenii de afaceri străini din judeţ, felul în care a fost rezolvată problema  nu necesită comentarii, având în vedere că  deocamdată în Timişoara există o singură clasă în care se studiază conform cerinţelor de la compania Continental, la Colegiul Tehnic Regele Ferdinand I.


Nu în ultimul rând, secretarul de stat a promis că va găsi, nu mai departe de astăzi, o soluţie pentru şcoala din Maşloc care a fost închisă de către constructorul care nu şi-a văzut banii aferenţi ridicării construcţiei, prin grija ministerului care nu a virat plata către ISJ Timiş.

15 COMENTARII

 1. ai facut ceva bani cu retarzii astia. vezi ca s bani furati si nu o sa ai parte de ei!
  Daca erai un adevarat scriai pe bannere : ” Aici trebuia sa fie bannerul electoral al Hotului X, dar am simtit ca banii sunt furati si nu i am primit!” Atunci erai ca Barca si barca e The best….pune si sigla UNICEF;)

 2. mesajul e clar. ben oni ardelean isi utilizeaza la maxim relatiile in usl pentru a arata timisorenilor ca poate face ceva pentru acest oras. asa cum nu prea a mai facut nimeni in ultimii cel putin 20 de ani. mai lipsesc doua lucruri sa poata reusi ceva: – usl sa ramana la guvernare si – ardelean sa intre in parlament; si sunt convins ca multe investitii vor fi redirectionate inapoi in timisoara dupa ce ani la rand timisoara a fost exclusa de pe harta investitiilor.

 3. in sfarsit vad si eu un candidat care stie ce vrea si ne arata ce ne poate oferi!si sunt sigura ca dupa ce v-a fi ales d.Ardelean v-a face tot posibilul ca Timisoara sa ajunga acolo unde ii este locul!

 4. si ce daca a intarziat a venit sa sunstina un prieten pe dl.Ben Ardelean, si mai ales sa-si sustine proietele pe care le pot duce la capat doar impreuna in cadrul unei guvernari USL.

 5. Misto discurs, ca si figura lui, deh astia sunt, alții mai buni nu aveau ca altfel ii scoteau. Ei ne reprezintă pe noi timisorenii… Fedorca…Ben-oni…Fulica…mai lipseste Constanta Cârstea, Tano Carridi si Tom&Jerry. Sigur o sa-i votez si după aceea mă trezesc din cosmar, eu emigrasem demult in alta tara! Ha, ha, ha, zi-le ARCHIBALD, e frumos sa chinuie animalele?

 6. succes domnului ben, asa trebuie sa fie un candidat, trebuie sa puna pe masa tot respectul si sprijinul pe care il are. felicitari si multa bafta la alegeri

 7. Astia, nu inteleg, ca nu au ce promite! Datoria lor este, sa fie prezenti in Parlament, Camera deputatilor, sa voteze legile tarii. Sa fie prezenti, sa nu chiuleasca, sa nu traga sfori. Restul le apartine , primarilor si prefectului.

 8. Penibil,penibil, penibil. Acest Mickey Mouse ne ia de prosti. Asa ne trebuie, daca suportam toate nulitatile. Nu poate nici macar sa construiasca o fraza coerenta. Dar, poate, tocmai de aceea e bun ! Vai si amar de tara asta, in ce hal a ajuns ! Pana unde mai poate cadea, oare ?

 9. Pentru COCA
  Daca esti asa destept si te pricepi la critici, de ce nu te-ai bagat tu sa candidezi. E plin internetul de postaci ca tine care nu au altceva de facut decat sa-i critice pe altii. Am uitat… granitele tarii sunt deschise, ce mai astepti? Nu te tine nimeni cu forta in tara unde pretinzi ca „suporti nultiatile”.

 10. asa e , unii chiar nu fac altceva decat sa dea commentarii, oricum nu e o problema pt ca acestia de obicei prea putin stiu sa se exprime, prea putin stiu sa isi expuna o idee credibila si pertinenta. eu cred in acest candidat succes domnule Ben

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.