Horia Cristian avertizează ce înseamnă de fapt ARD

Horia Cristian avertizează ce înseamnă de fapt ARD

15
DISTRIBUIȚI

Alianţa România Dreaptă încearcă să păcălească oamenii – a atenţionat, astăzi, deputatul PNL Horia Cristian. „Vreau să îi rog pe români să îşi aducă aminte că ARD înseamnă PD-L.  Asistăm de două săptămâni la încercarea PD-L de a acredita ideea că ARD este o construcţie politică nouă cu 75% oameni noi.


Îi rog pe români să înţeleagă că oamenii aduşi recent nu contează şi sunt acolo pentru a strânge voturi pentru partid şi cei care contează sunt tot cei ca Udrea”, a explicat Cristian. „Oameni de genul Ioan Oltean cu broscoiul în gât sau Roberta Anastase care nu ştie nici măcar adunarea, ştie doar să fure  oamenii, sau gen Elena Udrea care a pus în pericol România –  aceştia sunt oamenii cu care nu se poate face pace şi îi rog pe români să înţeleagă că ARD este PD-L”, a mai spus Cristian.  În viziunea acestuia o reconciliere între români şi stat se poate face doar prin reformarea completă a Parlamentului şi pentru oameni noi.

15 COMENTARII

 1. hopa , s-a trezit si chelu .. pana acuma a hibernat si s-a trezit si el acuma s-a comenteze , domnul care acuma 1 an , inainte sa se face uslu vroia sa plece din tara si sa renunte la fotoliul de deputat pentru un salariul mai mare in germania si acuma mai are tupeul sa candideze inca o data , domnu deputat eu zic sa va lasati de politica si ramaneti la spaga pentru operatie sau poate ar timpul sa plecati !

 2. horica nu team vazut de vreo 3 ani prin timisoara, ce sa intimplat de ai reaparut? ai nevoie din nou de oameni si de votul lor? lasane mai omule ca am muscato ccu tine odata, ajunge 4 ani cu un deputat ca si tine.

 3. vai de capul lui si politica lui ,lasa-ne domne cu vrajelile voastre usliste , USL inseamna vanzarea fabricilor si intreprinderilor din toata romania !

 4. Horica ce faci tata …. dupa ce iti trimiti oamenii la spionaj prin cartierele din colegiu acum vii cu nebunii…
  Pacat totusi ca ai reprezentat atatea oamenii.

 5. bine ca el se ia de ARD .. dar el a uitat cine este uslu ,stati ca fac o scurta recapitulare pentru dansul : felix voiculescu,iliescu comunistu,ponta plagiatorul,becali oieru,antonescu omu canapenelor,dragnea sefu spagilor si asa mai departe .. lista poate sa continue la nesfarsit.

  domnu’ horia , lasativa de meseria de politician ca nu va prinde deloc bine .

 6. Lasati-l pe Basescu in pace , dumneata ce ai facut sau ce vrei sa faci ? Tu personal ai vreun plan coerent ? Ce articole de 2lei trebuie sa citim !!!!mai bine taci decat sa nu spui nimic

 7. horia cristian pentru mine inseamna golan, pentru timisoara si timis o rusine …chiar vreti astfel de oameni sa va reprezinte in parlament? voi ii trimiteti acolo…si dupaia nu sunteti multumiti de parlament…aveti grija cum votati

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.