Maria Barna îi atacă pe Grindeanu și Răducanu. Vezi ce le transmite

Maria Barna îi atacă pe Grindeanu și Răducanu. Vezi ce le transmite

11
DISTRIBUIȚI

Proaspăt intrată în PP-DD, pentru că nu a primit colegiul IV pentru o nouă candidatură din partea USL, deputatul Maria Barna acuză foștii colegi din PSD de blat. Despre candidatul actual în acest colegiul, fostul ei şef de la UNPR Timiş, Ion Răducanu a afirmat că „şi-a demonstrat deja capacitatea de a aduna voturi la alegerile din luna iunie – 1.200 de voturi. Sigur, toţi candidaţii pornim cu şanse egale. Însă, de ce credeţi că PSD-ul a dorit să impună un candidat UNPR care a obţinut un asemenea scor?”

Fosta UNPR-istă se plânge că este greu să fii femeie în politică şi spune că a suportat multe, motiv pentru care este un adversar de temut.


Nici Sorin Grindeanu , preşedintele PSD Timişoara, care a ameninţat cu demisia în cazul în care Barna care a părăsit tabăra social-democrată pentru a se muta la UNPR-ul aflat la putere, deşi fusese aleasă pe listele PSD ar fi candidat pentru un nou mandat, nu a scăpat nepomenit. „Nu am avut niciun conflict cu domnul Grindeanu şi sunt onorată de faptul că domnul că domnul Grindeanu mă priveşte ca pe un competitor important în condiţiile în care a vorbit mult de mine. Sunt o persoană cu mare credibilitare. Dacă eu aş fi candidat în colegiul 4 se putea teme de mine. Din sondajele interne ale USL m-am situat pe o poziţie foarte bună, atât în ceea ce priveşte intenţia de vot cât şi notorietatea”a explicat Barna.

11 COMENTARII

 1. credibilitate de traseista. cand treci prin 4 partide orice ai spune rade lumea de tine. nici n-are rost sa cititi ce zice doamna asta. auzi tu fosta une pârista actuala pepe dede? vitoare meme strumf! 🙂

 2. Doamna Maria Barna este singurul politician local care a avut curajul sa atace in parlament problema poluarii fabricii de cauciuc care functioneaza in zona Muzeul satului si zona Lipovei.
  Tot respectul din lume pentru acest OM. Indiferent de partidul pe listele caruia va candida aceasta femeie eu si familia mea o vom sustine pentru ca, spre deosebire de grindenii care nu au facut absolut nimic pentru acest oras acest OM a facut ceva concret.

 3. La cratita !!! Barno, n-ai familie? Vrei politica, ai?

  Traseisto, nu ai pic de rusine, ai o mecla de imi vine sa fug din fata calculatorului….vrei viata usoara, ai? M-a apuca sila…

 4. Am dubii privind sondajul referitor la intentia de vot si notorietate. Bine ca nu s-a facut unul si privind moralitatea. Ar fi fost un dezastru. Va readuc aminte cand erati legate de banca la motiunile de cenzura, cu toate ca v-am trimis in Parlament sa votati si nu sa dormiti ori sa aprobati bugetul unuia ca Ialomiteanu. In rest numai bine.

 5. Tupeul nu doare…. nici traseismul…
  Pacat ca asemenea persoane nu au jena – pentru ca dupa alegeri ar trebui sa li se dea peste moaca cu numarul voturilor obtinute, pana il pagiaza pe Postelnicu („Am fost un dobitoc”)…

 6. Cat a fost la „bucate” nu a avut nimic de criticat. Acum ca a ramas fara „coledz” si cu „onoarea nereperata” s-a suparat.
  Cu colegiu si alegerea ramane de vazut,iar onoarea o „repereaza” domnu’ Dan.

 7. Maria, sint eu…ai promis ca vii la vizita si imi aduci niste chiftele. Iarasi ma minti ca ai treaba prin colegiu. Te=-am servit ca un caine credincios, te-am iubit ca un caine nebun si acum m-ai abandonat in celula, pe Popa Sapca. Am furat si nopti, am furta si zile, numai pentru tine…si tu ce imi dai inapoi? Flit, cum ai dat si fraierilor din colegiu.

 8. Concurs pentru alegatori: ce facea si cu cine face tanti Maria, prin 1978, la Sibiu? Cuibusor de nebunii, amintiri pe masura. Hai sa stie si oamenii pe cine nu au votat dar a ajuns sa ii reprezinte in Parlament cu redistribuirea. Pe 9 decembrie, adio redistribuire, asa ca, la cratita si facalet “doamna” Barna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.