Maria Câmpeanu vede viitorul Timişoarei în roz, în timp ce Grindeanu anunţă...

Maria Câmpeanu vede viitorul Timişoarei în roz, în timp ce Grindeanu anunţă o victorie zdrobitoare

15
DISTRIBUIȚI

„Este cazul să oprim exodul din România spre alte ţări şi să creem atâtea locuri de muncă încât să ne vină copiii acasă”, a explicat, astăzi, Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, în cadrul unei întâlniri cu pensionarii  la Filarmonica Banatul. Indexarea pensiilor din 2013, medicamente compensate cu 90%  pentru vârstnicii cu pensii mai mici de 1.000 de lei, redeschiderea de spitale, construcţia de spitale regionale şi, nu în ultimul rând, scăderea TVA la 19% la finele celor patru ani de mandat au fost câteva din măsurile prevăzute în programul USL pe care Câmpeanu a dat asigurări că atât ea cât şi celialţi parlamentari USL le vor pune în aplicare, după 9 decembrie.


Nu în ultimul rând, Câmpeanu s-a arătat a fi pe aceeaşi lungime de undă cu autorităţile locale din capitala Banatului şi a explicat că „Timişoara este un oraş superb. Este inadmisibil ca cu monumentele pe care le aveţi  cu toate casele care una este mai frumoasă decât alta să nu fie un oraş de frunte. De ce să nu fie Timişoara capitala culturală europeană. Eu sunt convinsă că în maxim doi ani se va schimba cu totul faţa Timişoarei”.

La reuniunea cu pensionarii au luat parte şi candidaţii USL Timiş, care şi-au prezentat oferta electorală. De departe, cel mai optimist a fost viceprimarul Sorin Grindeanu, candidat pe colegiul II deputaţi, care a anunţat că „vom avea o victorie zdrobitoare cu peste 60%.  Suntem Timişoara. Noi nu stăm cu mâna întinsă.  Noi trebuie să primim ceeea ce nu am primit în aceşti ani. Nu cerem mai mult, dar nici mai puţin”.

15 COMENTARII

  1. MINCIUNI SOCIALISTE,MINCIUNI ORDINARE,CUM AU MINTIT IN ANII ’90 ASA MINT PULIMEA SI ACUM !!! DACA E CRIZA NU SUNT BANI SI DACA NU SUNT BANI NU SUNT NICI REALIZARI !!! SUNT CURIOS CUM VOR FACE USL-INOSII ASTIA,CACATU’ BICI,PE TIMP DE CRIZA ,CA DE IMPUTIT CREIERUL TAMPITILOR O FAC CU TALENT PE LA TV !!!

  2. Are mare dreptate in ceea ce spune, Mariana Campeanu! Ar trebui sa ne trezim odata la realitate si noi sa fim cei care determina o schimbare in bine a acestei tari, fara a ne mai lasam guvernati de incompetenti!

  3. fereasca-ne dumnezeu de o victorie zdrobitoare a usl !ne-au zdrobit destul de 23 de ani !nu am votat niciodata ”ciuma rosie” si nu o voi vota vreodata .sa nu uitam ca ce naste din pisica soareci mananca .sa nu uitam ca psd este urmasul pcr-ului acest psd s-a construit pe structura pcr ,desigur denumirea fiind intr-o continua schimbare ,PCR-FSN -PDSR ,iar acum PSD.

  4. in naivitatea mea nu pot sa inteleg DISPERAREA usl-ului de a salva poporul asta de mizerie. deci aia dinainte au tinut banii in pusculita iar astia o sparg si dau cu generozitate bani peste tot. deschid spitalele inchise, repara cladirile cojite, dau medicamente cu roaba pensionarilor infometati, maresc salarii, maresc pensii, micsoreaza preturile. ce mai, sint aducatorii raiului in romania. ajungem ca in cintecul cassa loco… zic sa ii facem sfinti cit inca sint in viata…

  5. Ministrul Mariana Campeanu are dreptate pentru ca Timisoara are un potential comercial de dezvoltare fantastic.Cred ca USL va castiga alegerile in Timisoara si acest potential va fi exploatat.

  6. In toti acesti ani am fost mintiti de cei din PDL acum a venit timpul sa se faca dreptate si lumea sa voteze cu incredere .Votati USL pentru o schimbare in bine a , acestei tari .

  7. Rumburak, aia dinainte nu au tinut banii in pusculita ci i-au luat din pusculita statului si i-au bagat in pusculita lor. Iar cand s-a golit pusculita, au facut imprumuturi ca nu stiu cate generatii de urmasi de-ai tai vor plati pentru conturile lor pline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.