Membrii ai grupării de contrabandişti cu ţigări, arestaţi de Tribunalul Timiş

Membrii ai grupării de contrabandişti cu ţigări, arestaţi de Tribunalul Timiş

6
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, cererea DIICOT de arestare a celor şase membrii ai grupării de contrabandişti de ţigări reţinuţi ieri.


Asta după ce luni de zile au fost monitorizaţi de poliţiştii de la „Crimă Organizată” când aduceau ţigări din Serbia ascunse în maşini, iar apoi le distribuiau în Timişoara şi zona Făgetului. În timpul audierilor de la instanţă, suspecţii au încercat să se scuze, afirmând că nu ştiau ce era în sacii negri în care transportau ţigările de contrabandă. În urma deliberărilor, instanţa a decis arestarea a patru dintre inculpaţi – liderul grupării, Cristian Sonya, Vosghidan Ioan, Alexan Alexandru şi Vasile Dudunică, iar Cojocaru Ciprian şi Dincă Denis vor fi cercetaţi în libertate, având interdicţia de a părăsi ţara. Avocaţii celor arestaţi au declarat imediat recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

6 COMENTARII

  1. Bine ca au lasat hotii de locuinte,constituiti in grup infractional,in libertate,si i-au arestat pe vanzatorii de tigari! Rusine instantelor timisorene!
    PS Sa nu uitam ca printre hotii de lux erau si doi criminali,condamnati definitiv,sprijiniti de un politist!

  2. Era sa uit! Astazi MAX-politistul hot a solicitat sa-i fie ridicate interdictiile impuse de catre instanta.Vrea sa se miste liber omul, probabil ca sa actioneze iar!
    Oare s-a angajat vreunul dintre hotii eliberati? Din ce bani traiesc? Actioneaza din nou? Suntem in siguranta?Instanta,doarme?Linistita…?

  3. Mare tupeu,PEGAS DE MH ! Pentru voi ar trebui sa se inventeze o insula, si sa fiti aruncati acolo, la gramada. Iar apropo de tigari; tartorul cel mare candideaza, iar astia mici, care nu prezinta interes, sint arestati.

  4. Pentru Pegas de mh:Mai bine ai presta tu!Cu criminalii te intalnesti tu ,in puscarie,acolo unde va e locul.Voi nu aveti ce cauta in societate!ORICUM ZILELE VOASTRE,IN LIBERTATE,SUNT NUMARATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.