Membrii unei grupări care scotea minore la şosea, reţinuţi de „Crima Organizată”

Membrii unei grupări care scotea minore la şosea, reţinuţi de „Crima Organizată”

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” din Timişoara împreună cu trupele speciale au descins, în această dimineaţă, în trei locaţii din oraş pentru a-i reţine pe membrii unei grupări specializată în traficul de minori şi proxenetism. „Cartierul general” era într-o tabără improvizată din cartierul Plopi, unde ţiganii au instaurat propria lege. Membrii grupării, toţi recidivişti având condamnări pentru furturi sau tâlhării, au scos la „produs” mai multe tinere, unele având doar 14 sau 15 ani.


Fetele erau duse la  ieşirea din Timişoara spre Moşniţa pentru a-şi agăţa clienţii, fiind supravegheate îndeaproape de traficanţi. Aceştia le luau de obicei toţi banii, iar anchetatorii au informaţii că nu au ezitat chair să-i tâlhărească pe unii clienţi, care nu au depus plângere la Poliţie pentru a nu recunoaşte că au apelat la serviciile sexuale ale fetelor. Tarifele fetelor erau între 50 şi 150 lei în funcţie de serviciile solicitate de client.

În această dimineaţă, mascaţii au descins atât în tabără din Plopi de unde au fost ridicaţi mai mulţi suspecţi şi cinci tinere, dar şi într-o casă din Piaţa Traian, unde unul dintre traficanţi era cu două fete pentru a le plasa. Cu toţii au fost duşi pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara. Ancheta este în desfăşurare la acestă oră. Vom reveni cu amănunte.

 

3 COMENTARII

 1. Foarte bine! Curatati orasul de paraziti! Dar nu uitati,daca fetele se vor intoarce din nou in strada,inseamna ca le place,si atunci trebuie luate masuri si impotriva lor!

 2. mah asta caretz zici un temesorian,
  da noi din cio sa mai traim ca doar no sa nie puniem noi la bataie c*ur8urile pintru voi. ca voo va trebe peezda si daia vinitz la fetili noaste la sosea uuuoooooooooooooooooo

 3. pana nu se vor lua masuri de constrangere a achitarii amenzilor contraventionale, prostituatele vor ramane in strada.
  TOT CE SE FACE ACUM ESTE DE OCHII PRESEI…SI A PROSTIMII CARE INCA MAI CREDE IN MOS CRACIUN…
  prostituatele primesc amenzi cu miile iar procesele verbale intocmite sunt aruncate direct la gunoi, pentru ca nu exista inca o lege care sa le constranga la plata amenzilor.
  nicio prostituata nu are nicio proprietate pe numele ei si daca vrea plateste amenda daca nu vrea, nu are nimeni ce sa-i faca…si ar fi si culmea sa vrea sa plateasca…
  uite asa s-au mai cheltuit „cu folos” niste bani de la buget…am retinut 2-3 proxeneti, care, in final, din lipsa de probe se va intoarce din nou la „munca”, am mai „depistat si sanctionat un numar de xx prostituate” si le-am amendat cu sume pana la…xxxxx lei…(a se citi ” am mai stricat in zadar un carnet intreg de procese verbale si indigouri…cumparat din bugetul alocat…”)
  …mult succes…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.