Mii de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de Poliţia de Frontieră

Mii de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate de Poliţia de Frontieră

6
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au făcut, la sfârşitul săptămânii trecute, mai multe capturi de ţigări de contrabandă.  În urma unor acţiuni de supraveghere operativă poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere aparţinând Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au obţinut date şi informaţii despre existenţa pe raza municipiului Turnu Severin a unor depozite clandestine de ţigări şi produse accizabile deţinute în afara antrepozitului fiscal de persoane cunoscute cu preocupări infracţionale.


Poliţiştii de frontieră au descins în baza autorizaţiei de percheziţie  într-o locaţie aparţinând Victoriei P.,  în vârstă de 52 de ani din municipiul Drobeta Turnu Severin. Aici au descoperit cantitatea de 957 pachete cu ţigări mărcile Pall Mall, Winston, Code, Monus, Marble, Clasic, MC Slim, Lucky Strike, Ashima, LD, Marlboro, 57 Filter, Fast şi Viceroy şi 6 litri de alcool. Cantitatea de marfă în valoare de 4.020 de lei a fost ridicată în vederea confiscării. Femeia s-a ales cu dosar penal. În cadrul altor acţiuni, în portierele a patru maşini care intrau în ţară prin vămile Porţile de Fier I şi Porţile de Fier II au fost găsite 1.443 pachete de ţigări din Serbia.

6 COMENTARII

  1. Vai ce perchezitie la Severin!!! Ce rezultat fabulos! Un bax si ceva de tigari!!! Extraordinar!!! Penibili sunteti! E jale prin Portile de fier I. V-a dat liber Mirescu plecand la Timisoara. El crede ca sunt toti fraieri? La Severin e grosul!!!! Dar incearca sa atraga atentia de acolo spre Caras si Timis. Asigura protectia de la Timisoara pentru Severin.

  2. asa este frate bica , ai mare dreptate , pt un bax si ceva nici nu ajunge in instanta , se va achita prejudiciu. Mare captura , bravo v-ati umplut de glorie iar prin portile de fier si peste dunare mai ales se trec zeci de baxuri si pe aia nu-i prinde nimeni..rusineeeeee sa va fie..huooo.

  3. ASTEPTAM CU INTERES,CONDAMNARILE !…VIN ACUS 😉 LOTUL 1 SI 2 MORAVITA SUNT PE ROL,DEOCAMDATA AU FOST CONDAMNATI „NEEXPERIMENTATII”,URMEAZA RECHINII,VA FI EROTIC PENTRU EI ! :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.