Moralistul Dugulescu: „Politica e murdară doar pentru că e făcută de oameni...

Moralistul Dugulescu: „Politica e murdară doar pentru că e făcută de oameni murdari”

14
DISTRIBUIȚI

Fulare mov, steaguri, un show de pantomimă, muzică şi dans  – acestea au fost ingredientele show-ului intitut „Lansarea candidaţilor PP-DD Timiş la alegerile parlamentare”, care a avut loc, astăzi, la Filarmonica Banatul. Spectacolul a fost deschis Simona Man, preşedintele la nivel naţional, devenită o a doua Monica Macovei , care a informat spectatorii că s-a ocupat personal de verificarea dosarelor candidaţilor pentru a aduce oameni cinstiţi, care au muncit pentru partid.

S-a trecut apoi la prezentarea candidaţilor pe cele zece colegii de deputaţi. Primul a urcat pe scenă Petrică Folică, cel care se luptă pentru un post de deputat pe colegiul 1. Fundalul sonor – cunoscuta piesă „Sex on fire”, mesajul – creşterea nivelului de trai al cetăţeanului.  Piesa de rezistenţă a PP-DD Timiş, Marius Dugulescu, deputat pe colegiul III şi candidat pentru un nou mandat a lămurit că „politica e murdară doar pentru că e făcută de oameni murdari”. Nu înainte de a anunţa că are de gând să refacă conceptul de familie în România, Dugulescu a explicat că „problemele mele la PD-L au apărut când colegii mei au înţeles că eu nu pot funcţiona decât sincer, corect şi aproape de cetăţean şi că în campanie am spus doar adevărul, nu ca ei”.  A urmat Maria Barna deputat şi candidat pe colegiul IV, ex- PSD , ex -UNPR , care a lămurit că graţie domniei sale clădirea Filarmonicii a fost salvată de „mafia roşie” şi de cea „portocalie”.


Şi pentru a demonstra că femeile nu stau degeaba în politică, Barna a dezvăluit sursa de finanţare pentru campania USL Timiş – „furturile consilierilor locali, căci altfel de unde au unii bani de atâtea afişe şi bannere?”  De departe, cel mai sincer a fost candidatul pe colegiul V, Iulian Coroamă, care mai ceva ca la un concurs de miss, a anunţat că „vreau să fie băiatul de la ţară, care să îl scoată din politică pe baronul local Alin Popoviciu”. Preşedintele PP-DD Timiş, fostul pedelist Adrian Diaconu, care se bate pentru un post de deputat în colegiul VIII a explicat că „intru ca un poliţist sub acoperire, ca să îi destructurez” şi a atenţionat că „vine Apocalipsa, că vor fi victime şi răniţi, pentru că cei cu care ne luptăm nu au Dumnezeu”.

Candidaţii pentru Senat au fost ceva mai temperaţi.  Primul a fost Mircea Purceld, colegiu I, care a anunţat că vrea salarii decente, pensii decente, locuinţe pentru tineri şi câte şi mai câte, doar, doar se va alege. Optimismul a fost la el acasă când la microfon a ajuns Ilie Bertea viepreşedintele PP-DD Timisoara, candidat pe colegiul II . Fostul poliţist a dezvăluit că „sarcina mea este una uşoară, căci pe colegiul meu sunt deja deputaţi domnul Dugulescu şi doamna Barna”. Convins că va lua fără probleme colegiul de senator, Bertea a anunţat planuri şi obiective care mai de care mai măreţe, de genul  „vreau să vină nemţii să lucreze în Românian nu noi la ei”. Prezentatoarea spectacolului a fost nimeni alta decât Silvia Staia, verişoara candidatului ARD Timiş Adrian Orza, care se bate pentru un
post de deputat pe colegiul III.  După circa două ore de promisuni, evenimentul s-a încheiat cu artificii, dans şi multe, multe pupături.

14 COMENTARII

 1. Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

 2. – Rușinică Press-alerților că nu ne-ați reamintit măcar de ieri despre super-mega-fulminantul spectacol de circ de azi dimineață…
  Cum să ratăm un asemenea show, pe gratis, jinduiam și noi cei cu burțile goale la niscaiva biscuiți, mici și apă plată, sau, în lipsă, măcar ne amăgeam foamea cu un kil de promisiuni scoase din joben (oops, era să zic tomberon!) de către doamna Simona-această Monica Cacovei (vorba întâiului oier al țării) a pepeului… Cum să ratăm noi profundele vorbe ale celui cu sutană, mă rog, costum negru, ne-murdărit bine-nțeles pe traseele politicianiste… Sau artificiile, la concurență cu dangătul clopotelor Catedralei de alături… Și, mai ales, dansul cu multe, multe pupături pe fundalul muzical înălțător al piesei ‘Sex on Fire’, prezidat de frumoasa Silvia, cea cu afinități de verișOrza si cu taticu’ încă rob al Robului… Nici nu știm ce am pierdut… înc-odată, rușinică !

 3. Finalul este demn de ILC….
  Doamne-ajuta ca sunt articole despre alegeri taman pe gustul meu! (articolele sunt pe gustul meu, nu alegerile 😛 )

 4. dugulescu este o scursura a societatii. un tradator si un mizerabil ca el nu au ce cauta in politica romaneasca. la fel ca multe alte figuri triste si mizerabile: ciobanu, david, tabara, barna, taga etc…

 5. pe acest fulic il conduce fosta securitate prin unu colonel haiduc care in urma cu ceva ani vindea droguri la studenti, verificati la crima organizata se stie bine despre ei. fulic a are un copil pe care nu vrea sa-l cunoasca si e din teleorman de la dragnea

 6. Dugulescu este cel mai cinstit parlamentar din Timiș, a fost alungat ca nu a știut sa facă bani, ca restul zmeilor din cercul puterii, in consecință nu a cotizat la cine trebuia.

 7. Dugulescu este cel mai cinstit parlamentar din Timiș, a fost alungat ca nu a știut sa facă bani, ca restul zmeilor din cercul puterii, in consecință nu a cotizat la cine trebuia.

 8. Cum sa votezi pe cineva de la Partidul Poporului? Pai seful lor si acuma o cauta pe Elodia…oare a inceput si Dugulescu sa o caute? Ce credibilitate are un traseist care a ajuns sa candideze din partea partitului prostimii doar ca sa apuce si el o bucata de ciolan??

 9. Politica e murdară doar pentru că e făcută de oameni murdari”- poate gaseste dl dugulescu un pastor care sa-l spele, ca pina una alta si el face parte din aceeasi haita , ride ciob de oala spartaaaaaaaa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.