Ostaficiuc şi ceilalţi lideri ARD, huiduiţi când s-au dus cu memoriul anti-USL...

Ostaficiuc şi ceilalţi lideri ARD, huiduiţi când s-au dus cu memoriul anti-USL la prefectură

6
DISTRIBUIȚI

Liderii Alianţei România Dreaptă din Timiş au plecat, astăzi,  cu coada între picioare de la o acţiune pe care au gândit-o, iniţial, ca o lovitură de imagine. Fix la ora 14, cei patru lideri cu pedelistul Constantin Ostaficiuc în frunte s-au dus la registratura Prefecturii Timiş să înregistreze un memoriu intitulat „USL, au promis miere, au oferit fiere”. Afară, vreo două de duzini de tineri, convocaţi de partid la un flash mob, aşteptau pe scările instituţiei cu hârtii în mâini.


Într-un colţ, revoluţionarii aflaţi în greva foamei şi câţiva susţinători priveau miraţi, neînţelegând ce se întâmplă. S-au dumirit, când liderii ARD au ieşit în faţa Prefecturii Timiş, iar tinerii au afişat la comandă mesajele anti USL.

Nu a apucat să-şi termine discursul Ostaficiuc că revoluţionarii l-au luat cu huo. „Cel mai mare hoţ al judeţului, Ostaficiuc, vine să vorbească de furat? Huooo. Ruşine, mă. Aţi furat cu Boc în frunte şi acum veniţi să vă plângeţi? Jos Băsescu”, au început să strige revoluţionarii. „Să mergem”, a ordonat Ostaficiuc cu faţa congestionată. În timp ce liderii se retrăgeau, au apărut şi câţiva jandarmi ca să se lămurească ce e cu flash mob-ul. Când au văzut uniformele, tinerii s-au împrăştiat rapid, în timp ce în spatele lor o femeie cu aparatul în mână striga „v-am filmat pe toţi. Vă pun pe internet să vă vadă lumea că sunteţi tineri şi v-au cumpărat ăştia să veniţi la acţiune şi să ne stricaţi protestul nostru autorizat”.

6 COMENTARII

  1. de ce prosteteaza Ostaficiuc in fata casei lui care valoreaza circa 1 milion de euro si se afla pe Calea Torontalului din Timisoara! la el acasa este mierea si sunt curios de unde a avut bani de asemenea palat? in ultimii ani datorita crizei invocata de PDL toata populatia tarii a saracit dar in schimb membrii PDL s-au imbogatit! rusine gunoaielor PDL-iste! pacat de tineret care se mai hraneste inca cu prostia PDL-ista

  2. O scena faina ! De unde se vede ca nu este de-ajuns a ai obraz gros si tupeu cat incape ca sa dai o lovitura de imagine….
    Poate odata si odata Ostaficiuc va fi pus sa isi justifice averea… 😉

  3. OSTAFICIUK!!!! ti-a sunat ceasul hotuleeeee! ai fost toata viata un parlit . L-ai linsat pe Borza si ai inceput sa-ti faci camarila care aduna pentru tine avere, analfabetule ca nici limba romana nu o cunosteai bine in 96 . Parvenitule!!!! cercetati-i averea si pa parnaie cu el!!!! noi am murit de foame si el aduna palate .A distrus o groaza de familii , pe el l-a tradus nevasta inainte de 89 , iar el si-a luat revansa dupa 89 si si-a recompensat curvele punandu-le pe posturi : vezi cazul RODICA NEGREA de la directia copilului, o incompetenta si proasta, rea si hoata!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.