Pe Orza îl lasă rece alocarea a 120 milioane de lei pentru...

Pe Orza îl lasă rece alocarea a 120 milioane de lei pentru Timişoara

6
DISTRIBUIȚI

Fostul viceprimar Adrian Orza nu este deloc impresionat de sumele alocate de la Guvern pentru stingerea arieratelor Colterm şi RATT, care în ultimele luni a alocat Timişoarei nu mai puţin de 120 milioane lei . Acesta spune că situaţia a fost generată tot de la nivel guvernamental, prin neplata la timp a banilor. „Au fost perioade în care banii se dădeau la timp. Atunci nu se făcea mare tam – tam, acum e o modă să mulţumim din inimă partidului cum că ni s-a dat.


Nu ne spune nimeni cât ni s-a luat”, a comentat Orza.  Preşedintele PNŢCD Timiş,Valentin Moldovan, a ncompletat că, de fapt, o parte din datoriile Colterm au apărut odată cu unificarea cu CET, după anul 1998.  Şi pentru că ziua de astăzi a stat sub semnul gestionării banilor, măcar teoretic vorbind, Orza spune că e necesar ca banii de ajutoare sociale să fie investiţi în dezvoltarea zonelor sărace, pentru a stimula dezvoltarea şi a nu încuraja oamenii să stea degeaba la gândul că oricum primesc bani de la stat.

6 COMENTARII

  1. Pana la urma, nici acest domn nu are obraz subtire. Cat a fost el viceprimar, aparea la TV numai ca sa discute despre Politehnica Timisoara…
    Si mai face propuneri pe care echipa Ciuhandu leputea pune in aplicare – dar n-a facut-o. Din fericire, in curand va intra si el in anonimat si nu-i va mai baga nimeni in seama gandurile si declaratiile si astfel nu se va mai pute face de ras….

  2. Si unde a spus orza ca il lasa rece suma? Ca vad ca a zis cu totul altceva. Ori schimbati titlurile, ori schimbati declaratiile intervievatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.