Pedeliştii şi operaţiunea „ocupaţi piaţa din Lovrin”. Vezi reacţia USL-iştilor

Pedeliştii şi operaţiunea „ocupaţi piaţa din Lovrin”. Vezi reacţia USL-iştilor

2
DISTRIBUIȚI

Piața din Lovrin, devenită celebră pentru că toate lucrările de amenajare au fost încheiate cu câteva luni înainte ca să fie declarată câştigătoare a licitaţiei firma prietenă a pedelistului Alin Popoviciu, a fost transformată-n arenă de dispută electorală. Mai degrabă de ignorare reciprocă între USL-iştii şi pedeliştii care au defilat sub sigla ARD. La capitolul afişaj, Alin Popoviciu şi Vasile Blaga au avut monopol. De la intrarea-n piaţă şi hala de lactate – carne şi până la ultima cişmea peste tot afişe cu cei doi. Şi tot n-a fost bine. Popoviciu a făcut propria inspecţie şi s-a oprit lângă taraba unui cârciumar. „Toţi au afişe cu mine, numai tu nu ai”, a constatat deputatul. „Bine, măi, Aline, punem”, s-a conformat omul. Peste vreo câteva minute, tineretul pedelist a lipit două afişe „ca să avem monopol total”.


Şi aşa, oamenii au putu mânca un mic în timp ce de pe perete, Popoviciu le cerea „împreună să facem legile drepte”.

Puţin mai încolo, susţinătorii candidaţilor USL, Matei Suciu şi Cosmin Costa, încercau să suplinească dezavantajul de  imagine împărţind calendare şi ziare de campanie. Candidaţii uselişti s-au mai oprit pe la oameni să-i salute şi să primească încurajări. „Dom’le, eu i-am zis lui Popoviciu ăla să nu-mi mai arunce hârtiile lui la mine pe proprietate”, se confesa un bătrân. Timizi şi liniştiţi ca apa plată, candidaţii USL au rămas la discuţii cu activul în timp ce tinerii se agitau în jurul lor.

Vasile Blaga a apărut puţin mai încolo şi imediat a luat la rând toţi vânzătorii din piaţă. S-a interesat de preţuri, recolte și pensii. Un bărbat a reușit să-l uimească cân i-a spus că are pensie de 530 de lei după 35 de ani munciţi. „Dar nu se poate, pensia socială este 300 lei. E, e o greşeală. Mergeţi să vedeţi”, i-a spus candidatul după care şi-a continuat periplul prin piaţă. La un moment dat cele două tabere s-au intersectat, dar candidaţii s-au ignorat reciproc, trecând unii pe lângă alţii fără să-şi arunce măcar o privire. După care. fiecare echipă politică şi-a continuat programul de campanie

2 COMENTARII

  1. – Cine dreak a pus în intersecțiile din Timișoara afișele alea cu „CERȘETORII DE AZI, INFRACTORII DE MÂINE ! VĂ DORIȚI ASTA ?”

  2. @Milog cu ștaif-afisele au fost puse de dobitocii politisti locali,sclavii obedienti ai primarului.Atata pot si ei ,atata ii duce mintea (si aia cu un singur neuron),cert este ca de cand le-au pus cersetorii prospera mai ceva ca inainte asa ca nu stiu cine sunt degeaba ,afisele sau pacalicii locali?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.