Pedelistul Ciuhandu, atac dur la uneperistul Răducanu

Pedelistul Ciuhandu, atac dur la uneperistul Răducanu

7
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Ovidiu Ciuhandu sare la gâtul uneperistului Ion Răducanu, cu care se luptă pentru un mandat de deputat pe colegiul IV.  După ce Răducanu l-a acuzat că îi fură temele de campanie, portocaliul a precizat că „Ovidiu Ciuhandu nu a furat niciodată temele de campanie ale unui candidat. Acestea sunt probleme cu care timişorenii se confruntă şi ele trebuie constatate şi apoi soluţionate. Nu am iniţiat niciodată un demers pe care să nu îl finalizez, probabil că unul din contracandidaţii mei care încă se află în campanie electorală pentru primărie, de asta nu a rezolvat anumite probleme”.


Pedelistul a  mai precizat că el nu este un traseist politic şi că, spre deobsebire de Răducanu, care acum doi ani tuna şi fulgera pe bloguri la adresa PSD, el a rămas fidel principiilor sale politice şi partidului său. „Unii candidaţi care au luat 1 % la alegerile locale candidează acum sub
fusta unei alianţe şi cred că aşa vor câştiga voturi.  Ce poate să aştepte Timişoara de la omul Ion Răducanu un om cu un trecut dubios, un om care şi-a format caracterul în regimul comunist şi un om care din punct de vedere al vârstei se află la sfârşitul carierei politice şi poate să fie un bun bunic, un bun cetăţean”, a conchis Ciuhandu. .

7 COMENTARII

 1. wow!!!!!!!!!!!!!!
  chiar asa? domnule ciuhandu.dumneata,asa ceva unde ai invatat?
  sper ca duminica nu o sa mergi la biserica sa vorbesti oamenilor despre fapte bune,comportament si alte alea!.
  spre deosebire de omul ala caruia dumneavoastra ar trebui sa ii fiti exemplu de comportament,dumneata cum te porti?ce pot oamenii sa invete de la dumneata?
  sper sa nu va mai aud pe la vocea evangheliei.

 2. Bine, Ciuhandule, esti bun de trimis in Rai,ca sa faci acolo pe puritanul. Ce sa spun, esti o valoare nerecunoscuta. Cine esti ca sa-i consamni, sa-i judeci pe altii ?!

 3. Domnule Ciuhandu, sunt un cetatean care a urmarit indeaproape activitatea consiliului local Timisoara in ultima decada, dumneata posesor de 2 mandate (8 ani) in consiliu, nu te-ai remarcat cu absolut nimic, decat prin absenteism si lipsa de initiativa si pasivitate la solicitarile locatarilor acestui oras.

  Fereasca Dumnezeu sa ne reprezinti la nivel national..

 4. Ciuhandule, povesteste-ne mai bine de blocul de 3 etaje de la Pencoop pe care l-ai cumparat pe bani de o garsoniera… ahh unde mai si functioneaza un magazin de etnobotanice la parter. Oare enoriasii/”fratii si surorile” de la congregatie ce parere au despre activitatile dumitale??

  pace!

 5. Ce dume de comentator clasic ” Tastaturici”

  ” Domnule Ciuhandu, sunt un cetatean care a urmarit indeaproape activitatea consiliului local Timisoara in ultima decada ” adica ziarist? Adica strajer al CL-ului?

  Tastaturici, mai baga sau nu mai sti nume, EA daci’ neste sugestii

  – raducanu psd
  – raducanu cu planu’
  – planu raducanu
  – raducanu mp40
  – ION
  – /ion

  La ce draQ te semnezi cu 2 nume diferite de fiecare data cand ai idei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.