Pedelistul Marin Popescu acuză USL de promovare electorală în şcoli

Pedelistul Marin Popescu acuză USL de promovare electorală în şcoli

8
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Marin Popescu, fost inspector şcolar general şi candidat pentru un mandat de deputat în colegiul 8 Jimbolia din partea ARD, i-a acuzat, astăzi, pe cei de la USL că-şi fac promovare electorală în şcoli. Popescu a susţinut  că „am primit mai multe telefoane de la colegi de ai mei că reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean la cel mai înalt nivel împreună cu candidatul USL pe colegiul 8 deputaţi (pesedistul Petru Andea, n.a) şi cel de pe Senat (Matei Suciu, n.a.) au avut întâlniri cu profesorii şi părinţii în care s-a discutat despre relaţia cu Ministerul Învăţământului şi cu Politehnica.


Consider că nu e fair play în condiţiile în care nu dorim să implicăm o zonă a educaţiei în politică. De ce nu s-au dus şi în alte colegii, ci doar fix în localităţile unde vor să fie aleşi?”. Cât a fost inspector şcolar general, Marin Popescu s-a remarcat, în 2011, când, la un spectacol organizat cu ocazia Olimpiadei naţionale de chimie, majoretele au avut pampoane portocalii, culoarea întregului şi a citat din ministrul Daniel Funeriu prezent la eveniment.

8 COMENTARII

  1. Un arivist politic si profesional. Il cunosc din facultate, oltean bagaretm care nu stie sa piarda !!! De ce nu se intoarce in Oltenia republic, sa ne lase cu portocalele lui….imi e sila !!!

  2. Cred ca e singurul care, chiar are dreptul sa zica ceva. Şi ar trebui sa fie luat si in seama ……ca sa nu mai spun ca este cel mai „curat” candidat al PDL-ului.

  3. pai numai faptul ca e pdlist de la arde, coleg cu udrea, boc, blejnar, basescu si se descalifica. chiar daca mergeau aia in toate scolile din lume, nu doar in doua amarate de scoli unde sau facut lucrari de reabilitare.

  4. pai numai faptul ca e pdlist de la arde, coleg cu udrea, boc, blejnar, basescu si se descalifica, chiar daca mergeau aia in toate scolile din lume, nu doar in doua amarate de scoli, unde s-au facut lucrari de reabilitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.