Pesediştii şi-au muştruluit şeful în plenul CJ Timiş. Vezi motivele

Pesediştii şi-au muştruluit şeful în plenul CJ Timiş. Vezi motivele

1
DISTRIBUIȚI

Consens total, astăzi, la şedinţa Consiliului Judeţean Timiş, unde toate proiectele au trecut fără opoziţie, fără comentarii nici măcar din partea consilierilor PD-L.  Paradoxal, cei care au avut
nemulţumiri au fost USL-iştii. Consilierul PSD Adrian Negoiţă s-a plâns că „sindicatele au fost lăsate pe dinafară la întâlnirea cu DKMT unde aveam probleme multe de prezentat”. Şi pesedistul Marcel Mihoc s-a supărat pe şeful Bojin care a tot cerut ca în cadrul negocierilor cu reprezentanţii conducerii Parcului Industrial, cu care CJT are mai multe litigii pe rol, să se ţină cont de doalenţele administratorilor. „De cine să ţinem cont dacă nu discută cu noi?”, a întrebat retoric Mihoc.


A urmat apoi stabilirea unei comisii de negociere, moment în care şeful consiliului judeţean a uitat să ceară reprezentant tocmai din partidul cu care se află în alianţă  – Partidul Conservator- „partid mic, dar cu oameni de calitate”, după cum a remarcat consilierul Traian Stancu. La finele şedinţei,  Bojin le-a urat tot binele „celor care poartă numele de Andrei, Andreea  şi alte diminutive”, după care i-a invitat pe toţi la parada de 1 decembrie, „fără niciun fel de obligaţie, doar cu prezenţă benevolă din suflet”. Şi pentru că se apropie data de 9 decembrie, Bojin, suflet bun,  nu a uitat nici candidaţii la alegerile parlamentare. „Vă doresc succes la toţi, poate ar fi bine să mai scăpăm de unii dintre dumneavoastră, nu zic care”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.