Ponta şi Antonescu vin de Sfântul Andrei la Timişoara

Ponta şi Antonescu vin de Sfântul Andrei la Timişoara

23
DISTRIBUIȚI

După ce săptămâna trecută a fost una ocupată pentru USL-iştii din Timiş, care au primit vizite peste vizite din partea mai multor secretari de stat precum şi a miniştrilor Corneliu Dobriţoiu şi Mariana Câmpeanu,  sfârşitul acesta de săptămână îi va aduce la Timişoara pe copreşedinţii USL, Victor
Ponta şi Crin Antonescu.  În prezenţa acestora va avea loc lansarea oficială a candidaţilor USL Timiș la parlamentare, vineri, de la ora 10, la Sala Olimpia. Liberalul Ben – Oni Ardelean a precizat că vizitele oficialităților la Timișoara sunt o dovadă că proiectele propuse de aici se bucură de susținere la nivel central.


“Este foarte important să înţelegem că există o viziune de ansamblu asupra acestor chestiuni. Cea mai bună formă de protecţie socială este atunci când îi oferi unui indivind o slujbă bine plătită. Nu poţi să vorbeşti de reformă a statului fără reformă instituţională completă. Acesta este strigătul surd al tuturor cetăţenilor României. Criza a fost și este prelungită de scandalurile politice, de antagonismul pe care Traian Băsescu l-a cultivat în România punând clase sociale una împotriva alteia” a atenționat Ardelean. Acesta spune că oamenii vor ieși la vot la parlamentare ca un prim pas pentru ca „dictatorul Băsescu să fie ținut în frâu”

23 COMENTARII

  1. DOTTORE & PLAGIATTORE ,doi maimutoi sustinuti de babuini fara creier,ahtiati de TV ca antena 3 si R Tv.PROSTALAILOR,treziti-va si scuipati pe USL,o adunatura de HOTI,BORFASI,MINCINOSI SI PENALI !!! MA P!S PE usl-ul vost’ !!!

  2. cit de idiotii trebuie sa fiti sa apreciati ce a facut basescu si comp. pina acum…………cit de incuiati si dobitoci trebuie sa fiti……un semn de intrebare cu privire la cinstea mamelor voatre si a conditiilor in care ati fost conceputi…………ce s-a intimplat bine pina acu?…..unde e binele?……..nenorocitilor si orbilor,deaia nu reusim sa trecem de faza de sclavi si de pupatorii in funduri,suntem recunoscuti pe plan mondial pentru aceasta………credeti ca cei din jurul vostru care au doctorate le-au luat pe bune…..la nivel de tara sint numai citiva 7 care au luat doctoratul pe mintea lor………chiar si voi cei care scrieti aici ati luat sau aveti pe cineva in familie care si-a cumparat diploma de abolvire cumparind proiectul,………..voi vb retardatii nenorociti? Daca astia nu sint buni-USL- la anul avem posibilitatea sa-i schimbam

  3. @calin……..bha’ GUNOIULE,in primul rand justitia ii baga la beci pe taraturile din politica si toti distrusii ca tine,asta a facut lucrul cel mai bun,pe langa multe altele,intrarea in U.E. ,NATO,relatii cu vestul,gu*ra ma*tii de bolsevic borat !!sa te f*t in gat,pe tine si toti babuinii cu gandire bolsevica,p!sam-as pe mormantu’ ma*tii !!! JOS USL-inosii si mafia socilisto-bolsevica !!

  4. @calin……..bha’ GUNOIULE,in primul rand justitia ii baga la beci pe taraturile din politica si toti distrusii ca tine,asta a facut lucrul cel mai bun,pe langa multe altele,intrarea in U.E. ,NATO,relatii cu vestul,gu*ra ma*tii de bolsevic borat !!sa te f*t in gat,pe tine si toti babuinii cu gandire bolsevica,p!sam-as pe mormantu’ ma*tii !!! JOS USL-inosii si mafia socilisto-bolsevica !!…..UNDE MORTII MA-TII AI POSIBILITATE SA-I SCHIMBI,MA’ VIERME !!!LA ANU’ SUNT ALEGERI,SAU CAND VREA PISZDA MA-TII FACEM ALEGERI SI REFERENDUMURI PE BANII PULIMII ???!!!NU VEZI MA’ PUROIULE,CA ESTI PROST DE RAGE MA-TA-N GRAJD,SOCIALIST INFECT !

  5. GIUGIUC…….lasa-l in pace pe calin………nu ii arata ca esti retardat,taci si scrie in continuare , e mai bine decit sa mergi la munca,nu?……noroc ca te tine mata ,cind da coltu proasta de mata si ti o sa te sinucizi!!!!

  6. GIUGIUC e adevarat ca PRIMA FEMEIE CU CARE AI FACUT SEX E MATA?………….ce o sa faci cind moare dobitoaca, nascatoare de idiotii,cu cine o sa mai faci sex?

  7. giugiuc ,prostule …intrarea in U.E. si in NATO NU E MERITUL PORTOCALIILOR ,deaia iti spun ca esti idiot si nu faci diferenta.pentru toate astea tot mata e de vina

  8. @Rumburak……….tu cand 5ugi ALUP ,tragi aer pe nari ?hai,ca ti-am ca*cat nasu’,gura si glasu’,paduche oparit ! @caCALIN….esti ANALfabet distrusule,un onanist ratacit in lumea reala 😉 ALUPIGUS !

  9. Giugiuc,ii un prost la fel ca tasu. Analfabet foloseste cuvinte inversate ca in clasele primare.un Taran de doi bani.un distrus in viața, câștiga 25 de lei pe zii ii frustrat,,dal dra…ului

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.