Primarul a fost lovit de discreţia negocierilor după ce trâmbiţata demolare a...

Primarul a fost lovit de discreţia negocierilor după ce trâmbiţata demolare a „Acvariului” nu a avut loc

7
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu pune apă la fiert pentru doi iepuri, deşi încă nu a prins niciunul. Dată ca sigură până la începutul lunii decembrie, mutarea Acvariului a rămas în coadă de peşte, pentru că negocierile cu propietarii construcţiei de sticlă nu au ajuns la nicio concluzie sau soluţia nu a fost făcută publică. Nu mai departe de săptămâna trecută Robu dădea asigurări că se poartă negocieri pentru mai multe spaţii, nu numai cel de pe Republicii unde mutarea părea să fie deja bătută în
cuie.


Întrebat, astăzi, care sunt acele locaţii, Robu a explicat că e necesară discreţia pentru ca negocierea să meargă ca la carte. Şi, cu toate că încă nu se ştie unde va dispărea Acvariul, edilul şef are planuri mari pentru anul 2013. Un pasaj subteran şi o parcare subterană pe sub Piaţa Victoriei, proiect care are rolul de a decongestiona traficul şi care poate fi pus în aplicare. Încă nu se ştie cum.

7 COMENTARII

  1. poate anunta robu o gramada de termene, nu greseste cu nimic. pt ca prostii oricum il cred. iar desteptii sunt prea putini sa conteze. si in plus, astea nu sunt planuri, sunt vise periodice

  2. Margareto, Robu a spus ca muta acvariul in 6 luni si au trecut doar 4 luni si jumatate. Sa mai avem rabdare. Dar daca respecta termenul? Omul asta mie mi se pare foarte serios si bine intentionat.

  3. eu cred ca stim cu totii ca din punct de vedere legal acest proiect este foarte complex si dificil de realizat, dar credem in Robu si in ceea ce spune, dupa cum se si vad foarte multe modificari in Timisoara si au trecut abea 4 luni, in 4 ani vom avea o cu totul alta fatada a orasului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.