Robu o dă la întors cu dispariţia „Acvariului” până la sfârşitul lunii...

Robu o dă la întors cu dispariţia „Acvariului” până la sfârşitul lunii noiembrie

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae  şi-a schimbat , după nici trei zile, poziţia faţă de dispariţia „Acvariului” din centrul Timişoarei. După ce proprietarul Acvariului a negat spusele primarului Nicolae Robu cum că construcţia de sticlă va dispărea din centrul oraşului până la finele lunii noiembrie,  astăzi, edilul şef s-a înmuiat şi a declarat că „pentru târgul de iarnă în Piaţa Victoriei vom avea un spaţiu mai larg pentru că eu sper că  până atunci Acvariul va fi mutat”.

Întrega discuţie a pornit de la faptul că la începutul acestei săptămâni primarul anunţa că pentru atribuirea căsuţelor comercianţilor care vor participa la târgul de iarnă va exista o competiţie cu criterii clare de departajare. Astăzi, la votarea proiectului cu regulamentul de desfăşurare a târgului, Robu s-a răzgândit şi a explicat că „nu se mai acordă pe bază de sponsorizări căsuţele, avem tarife precise pentru fiecare locaţie, dar nu este exclus ca pentru anumite locaţii să existe o concurenţă şi să nu se poată rezolva problema între comercianţi cu ocazia atribuirii şi ne trebuie un criteriu de departajare şi eu am propus ca acest criteriu să fie o contribuţie suplimentară, dar ,repet, numai în astfel de situaţii ea intervine, o contribuţie suplimentară a ofertanţilor către bugetul public local asigurată prin sponsorizare cu destinaţia constituirea unui fond de premiere a elevilor şi studenţilor eminenţi, sportivilor care au făcut cinste oraşului nostru”.

Deşi contribuţiile suplimentare sunt mai nou pe placul liberalilor, sponsorizările  către Casa de Cultură, practicate de fosta administraţie pentru atribuirea căsuţelor de la târgul de crăciun au fost vehement criticate în conferinţe de presă de către consilierul local Ciprian Jichici, care acuza că administraţia Ciuhandu ar fi vrut să facă bani care să nu poate fi controlaţi de către consiliul local.


Pe atunci, Jichici promitea că va elucida misterul sponsorizărilor şi că poate va apela chiar şi la tribunal dacă va fi nevoie. Până acum, liberalul nu a mai venit cu detalii.

6 COMENTARII

  1. o data cu operatia pe cord trebuia sa ii mai scurteze si limba de lemn… vorbeste preeeaaaaa muuuuuuuuult. taci naibii din gura si fa ceva, de cind esti primar ne faci capul calendar. politruc, mars inapoi in senat.

  2. Cineva trebuie sa tina minte si sa aminteasca promisiunile politicienilor – pentru ca, desi sunt carcotasi nevoie mare, romanii au o memorie foarte scurta … 😉

  3. Esti idioata fato, scrii cu mana ta ca sponsorizarea vine la ”bugetul public local” si apoi spui ca e ca anul trecut cand banii de sponsorizare scapau de sub control fiind incasati de casa de cultura. Pai daca banii vin la bugetul local cine-i poate cheltui fara aprobarea consiliului local?

  4. ce prostie de articol? unde o da robu la intors? ca n-am inteles. a zis exact la fel ca spera ca pana in decembrie sa scape de acvariu. ca e noiembrie decembrie sau ianuarie important e ca scapam de el luara-l naiba cu cine l-a construit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.