Primii copaci iluminaţi din centrul Timişoarei, inauguraţi de primarul Robu

Primii copaci iluminaţi din centrul Timişoarei, inauguraţi de primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

Nicio inaugurare a edilului şef Nicolae Robu nu se ţine fără „invitatul special” ghinion”. Prezent aseară la ceremonia de inaugurare a iluminatului statuii din Piaţa Libertăţii, edilul şef a fost ţepuit şi de acestă dată tot de tehnologia companiei Elba. Dacă săptămâna trecută Robu s-a trezit că valorosul ceas din centru, care a costat nu mai puţin de 8.000 de euro, nu a cântat la ora 12, după cum era programat, de data aceasta beculeţele celor de la Elba, montate pe statuie şi copaci, s-au aprins tot cu întârziere. Ca în operele lui Caragiale, Robu a cerut puţintică răbdare.  Cu greu, beculeţele  s-au  aprins şi au creat atmosfera propice pentru dat declaraţii presei. Ajuns în faţa camerelor de luat vederi, edilul şef a explicat că iluminarea monumentului din Piaţa Unirii s-a bucurat de mare succes în rândul timişorenilor şi că următoarea pe listă este Lupoaica din Piaţa Victoriei, dar dar asta nu se poate face peste noapte, „mergem într-un anumit ritm”.

Din păcate, două mistere au făcut seara să nu fie una de basm.


Primul – numărul copacilor iluminaţi , detaliu pe care nici primarul şi nici cei de la Elba nu au putut să îl furnizeze. Al doilea mare mister a fost costul investiţiei, aspect despre care edilul şef şi directorul companiei de iluminat au susţinut că nu au vreo informaţie. Totuşi, un alt reprezentat al companiei de iluminat a explicat că deşi nu ştie suma exactă,  valoarea ar fi de circa 5.000 euro. Pe marginea informaţiei, Robu a comentat că nu i se pare o sumă foarte mare, mai ales că banii sunt folosiţi pentru a pune în valoare un monument.

foto Constantin Duma

1 COMENTARIU

  1. Aham !!! poi d’asta l-am si votat,sa „ilumineze” copacii „ca” copacii sunt exact ca si votantii usl ,adica ….COPACI ! treziti-va dracului ,prostii puxx ce votati psd,lua-v-as falca-n cabanos !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.