Purceld acuză Poliția Locală că are simpatii politice

Purceld acuză Poliția Locală că are simpatii politice

13
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1044248768">

Consilierul local al PP-DD Timiş Mircea Purceld suspectează poliţia locală de simpatii politice. „Avertizez poliţia locală să înceteze cu presiunile la adresa oamenilor care ne sprijină în campanie electorală”, a avertizat, astăzi, candidatul pe colegiul 1 Senat.Acesta se plânge că oamenii sunt hărţuiţi şi legitimaţi inutil atunci când lipsesc afişe electorale, ca o acţiune de intimidare deoarece, conform sondajelor, PP-DD suflă puternic în ceafa USL. Întrebat dacă va ridica problema în următoarea şeinţă a CLT , Purceld a declarat că nu pentru că nu suspectează că primarul Nicolae Robu sau şeful Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin ar avea vreo legătură cu comportamentul poliţiei, care este simptomatic pentru eterna obedienţă.

13 COMENTARII

 1. D-le Mircea Purceld,Ati uitat sa platiti chiria la Casa Sindicatelor,respectiv d-lui Aurel Mihut.Sunteti restantieri inca din luna Mai 2012!De unde o sa dati 20.000 euro fiecarui cetatean,daca nu aveti bani nici de chirie?Rusinos,d-le consilier,rusinos…..

 2. Domnul Purceld e doar speriat de concurenta, careia se pare ca nu ii face fata! Si ataca orice actiune care i se pare lui ofensanta! Insa mi se pare normal ce face politia, e de inteles ceea ce fac, pentru ca in campaniile electorale nu se fac doar chestiuni pozitive si cele negative trebuie descoperite si amendate, daca e cazul!!

 3. ,,…ar avea vreo legătură cu comportamentul poliţiei, care este simptomatic pentru eterna obedienţă.,,
  Alo,ziarista,te doare manuta sa scrii toata titulatura? E vorba de,,Politia Locala,, care este formata din angajati ai primariei, si care nu are absolut nici o treaba cu Politia Romana care este o institutie a statului roman!?
  Si mai ales este formata din toate pilele si rudele celor din primarie!.
  Nu mai dezinformati si nu mai mintiti prin omisiune.

 4. Klaus,Esti pe langa subiect si daca tot jignesti,trebuie sa-ti spun ca esti la capatul sifonului de scurgere….Sincer,nu stiam ca Robu are Politie!

 5. @TIGER -„Sincer,nu stiam ca Robu are Politie!”-are! :-))) Maidanezii locali ,sunt doar slugoii primariei nu politie in adevaratul sens al cuvantului .Singura mea nemultumire este ca aceste slugi nemernice sunt platiti din banii prostimii din Tm.Eu unul(si nu numai nu sunt de acord cu finantarea acestei cloace locale care mai mult consuma din buget decat aduce ;a se vedea situatia pe anii anteriori sau pe anul in curs ).

 6. „PP-DD sufla puternic in ceafa USL”… chiar toti astia cu Diaconescu stiu sa minta? Cine dreq ii mai baga in seama dupa tampenia de circ ce au facut-o cu Oltchimul, cu promisiunile aduse bietilor oameni ce i-au votat si apoi au luat teapa??? Vedeti domnilor ce sunteti cu Partidul Popular al celor Dusi D-acasa (PP-DD… sa inteleaga si membrii lor) ca lumea mai ia teapa dar se mai si invata minte

 7. E clar ca PP-DD se foloseste de imaginea unor institutii publice pentru a se promova, la fel ca prietenii din ARD…e trist ca vor sa ne reprezinte asemenea nonvalori in parlament

 8. Klaus@.Cu faptul ca are slugi,maidanezi cum ar fi Spataru,Cojan,Balan,Buzatu etc,platiti din banii nostrii,sun de acord.Cu locuintele stiam ca se ocupa Miut nu Mihut?!

 9. :)) acest purcel D nu realizeaza ca atunci cand se lipesc afisele in locuri in care nu se pot lipi se infaptuieste infractiunea de vandalizare, in plus mai este necesara aprobarea primarie pentru astfel de actiuni…

 10. asa cum spune si ionel, este obligatoriu ca ptentru a face o campanie electorala sa se citesca si legile corespunzatoare bunei desfasurari a unei campanii

 11. Mai are dreptate si Purceld! Sint sigura ca PDL-isti exista in politie. Dar acestia au ramas si cu binecuvintarea lui Sarbu si probabil, Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.