Război total la judecarea cererii de arestare a grupului lui Constantin Bădescu...

Război total la judecarea cererii de arestare a grupului lui Constantin Bădescu UPDATE Cine rămâne după gratii și cine eliberat

8
DISTRIBUIȚI

Judecarea cererii de arestare a celui mai bogat om de afaceri din Mehedinţi, Constantin Bădescu, formulată de către DIICOT s-a transformat într-un adevărat război. Vă reamintim că, ieri, în urma unei ample operaţiuni a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” au fost ridicaţi membrii unei grupări care a fraudat bugetul de stat cu 12 milioane de euro prin  metoda facturilor falsificate. Printre cei şapte reţinuţi se află şi Bădescu acuzat de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani. Avocaţii au încercat să tragă de timp pentru a le expira ordonanţele de reţinere pe 24 de ore clienţilor şi au recuzat judecătorului de la Tribunalul Mehedinţi.


După ce şedinţa de judecată a fost suspendată timp de aproape două ore, cererea de recuzare a fost respinsă, iar dezbaterile pe solicitarea de arestare reluate. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ultimele informaţii.

UPDATE 1 După audieri maraton care au durat până la miezul nopții, sâmbătă dimineața, Tribunalul Mehedinți a decis arestarea pe 29 de zile a lui Constantin Bădescu, a lui Lupu Ioan Claudiu și a celor trei membrii ai clanului Mihai din Strehaia – Mihai Niță, Mihai Florin, zis „Murgu” şi Mihai Stelică, zis „Ţelină”. Pentru omul de afaceri Man Gheorghe Dănuţ, din Satu Mare,  şi pentru Şutoi Victor, instanţa a decis lăsarea lor în libertate, având, însă, interdicţia de a părăsi localitatea. Decizia nu este definitivă, împotriva ei putându-se face recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Craiova. Cum le-au expirat ordonanţele de reţinere, cei şase au plecat de la tribunal şi nu s-au mai întors la pronunţare. În baza mandatelor de arestare, cei şase vor fi căutaţi de poliţişti pentru a fi încarceraţi dacă nu vor veni singuri să se predea.

8 COMENTARII

  1. Oare vor veni singuri sa se predea?…..
    Daca nu vin singuri, sa insemne asta ca judecatorii le-au oferit o sansa sa dispara si sa scape de arestare?….

  2. Margareta draga nu esti tocmai inteligenta. Daca ordonanta expira judecatorii sunt obligati sa ii lase in libertate. In caz ca nu ai habar nu mai comenta ca vaca

  3. De neatins nu este nimeni,dar de nepedepsit sunt multi.Degeaba Politia si DIICOT-ul si-au facut treaba cu varf si indesat.Judecatorii ii vor judeca nu pe baza probelor ci pe baza plicurilor primite,sau mai nou a sumelor intrate direct in cont.
    Si ghiciti care va fi sentinta?
    Nu trebuie sa fi mama omida ca sa sti de pe acum ca vor fi scosi curati curatei,e drept,cu niste sume frumoase mai saraci,dar albi ca neaua…
    BLEAH….

  4. Pai sa-i judece si sa-i condamne direct DIICOT-UL si procurorul !!! Sa fie mai naspa ca pe vremea lui nea Nicu.Mai „SAVANTULE”,judecatorii dau o sentinta pe probe,nu pe vorbe si inventii nedovedite deloc !
    Daca ai fi tu judecator (ceea ce nu cred ca vei ajunge in viata asta),ce ai face daca ti se serveste un dosar fara probe si fara nici cea mai mica dovada ca inculpatii au savarsit acea fapta???

  5. Ziarul CURENTUL ne dă o informație cel puțin interesantă: aceea că DUICU îl cunoștea pe unul din țiganii implicați în afacerea cu facturi false. În acest caz toată treaba ar putea veni de la DUICU , care, prin această lovitură năucitoare i-a pus pe toți oamenii de afaceri din oraș cu botul pe labe.
    Nu cred că acum , vreunul dintre ei ar avea curaj să comenteze cînd DUICU le cere să facă fifty-fifty cu ei și nu cu Gherghe.
    Dacă ancheta se va opri fără a verifica în amănunt modul în care firmele lui Bădescu au decontat lucrările de asfaltare din oras, este clar că a fost doar un avertisment. Cineva i-a pus la respect pe toti oamenii de afaceri din oraș și a arătat pisica lui GHERGHE, într-o singură mișcare. Iar acel cineva ar trebui să fie peste Gherghe. Adică la Consiliului Județean.
    Cred că vorba “Vrei să pățești ca Bădescu ?” va intra de acum în vocabularul oamenilor de afaceri din Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.