Sediul PD-L Făget, vandalizat cu vopsea neagră

Sediul PD-L Făget, vandalizat cu vopsea neagră

6
DISTRIBUIȚI

Pereţii sediului PD-L din Făget au fost mâzgâliţi cu vopsea neagră azi noapte de persoane rămase necunoscute. De asemenea, materialele electorale ale candidaţilor din zona Făget au beneficiat de acelaşi „tratament”.


Într-un comunicat al PD-L Timiş, vinovaţii au fost găsiţi în adversarii politici, acuzând faptul că „echipa USL de pe colegiul 9 Făget a intrat în panică: afișe rupte, bannere distruse, amenințări și jigniri. Simțind că sondajele și întâlnirile cu cetățenii din zonă nu-i favorizează, USL-iștii preferă să distrugă decât să ducă o campanie curată, pe idei și dezbatere. USL demonstrază, încă o dată,  că nu este conectat deloc la mecanismele unei democrații adevărate”. În urma sesizării depuse în această dimineaşţă, Poliţia a demarat cercetările şi a deschis un dosar penal pentru distrugere, autorii fiind necunoscuţi până acum.

6 COMENTARII

  1. asta stiu sa faca socialistii,exact cum faceau comunistii !! intimidari,amenintari,japca,furt,hotie !!! Trist este ca deja au imputit creierele slabe cu mass-media,bha’ babuinii dracului,cascati in plm ,mintea daca aveti asa ceva,ca bagati tara in cacat fara sa va dati seama,nu mai puneti botu’ tolomacilor la TV,ganditi – judecati limpede pulimocii dreaq,ca v”a dus antena 3 cu presu de va dati cu pumnii-n koaye dupa alegeri si va fi prea tarziu !!! NU VOTATI USL !

  2. @Giugiuc te oftici? tic tac tic tac…timpul trece in favoarea noastra! a oamenilor satui de PDL! numaram minutele pana vom umple puscariile cu voi si ne vom recupera bogatiile tarii inapoi! va doresc la toti PDL-istii sa aveti tot ce nu am eu, adica cancer, sida, sifilis…etc..intelegeti voi 😛
    P.S. Felicitari celor care au vandalizat sediul…asa trebuie sa procedam, nu sa stam capra in fata hotiei

  3. au furat tara .au furat tot .nici o problema tot bani nostri sunt acolo.cu ce bani au facut cladirea?lumea moare de foame si ei se scalda in bunatati JOS MAFIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.