Țigări și alcool de contrabandă, confiscate la Moravița

Țigări și alcool de contrabandă, confiscate la Moravița

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la Moravița au reușit, ieri, să facă o captură importantă de țigări și alcool de contrabandă după ce au observat o mașină suspectă în zonă. În jurul orei 7,30, o patrulă a observat un autoturism marca “Opel Corsa”, condus de o femeie, care se deplasa foarte încet pe raza localităţii Moraviţa, aşteptând să plece autobuzul de linie spre Timişoara. În staţia de autobuz alte două femei cu bagaje voluminoase se pregăteau să plece spre Timişoara, însă poliţiştii de frontieră au decis să le percheziţioneze.


Aşa au găsit  560 pachete de ţigări marca “LD” şi  “Land” şi 224 l alcool, având aplicate timbru sârbesc.Din declaraţiile femeilor reiese faptul că marfa urma să fie vândută în pieţele din Timişoara şi Arad.  Poliţiştii de frontieră timişeni le-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.

   

3 COMENTARII

  1. Autobuzul asta de asa zisa linie circula de vreo catva ani incoace, doamna de pe antemergator (Opel Corssa) deasemenea, deasemenea ce se mai aude cu cele 150 de baxuri gasite in vama , nu mai spune nimeni nimic? Totul este bine si frumos la noi in zona de vest !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.