Timişorenii, consultaţi în legătură cu promovarea oraşului

Timişorenii, consultaţi în legătură cu promovarea oraşului

15
DISTRIBUIȚI

„Propun un parteneriat între toate forţele posibile din societate pentru coagularea şi implementarea acestui vis şi proiect pe care îl avem pentru Timişoara” , a declarat, astăzi,liberalul Ben-Oni Ardelean despre dezideratul administraţiei locale ca Timişoara să ajungă capitală culturală europeană.


În viziunea liberalului nicio idee sau propunere nu este de lepădat, motiv pentru care cetăţenii ar trebui să fie întrebaţi cum văd ei promovarea eficientă a oraşului.  Ardelean a
explicat că, pentru moment, de această consultare se va ocupa staff-ul său de campanie, urmând că după ce va ajunge senator pe colegiul 1 să organizeze un proces de o mai mare amploare.  Tot în acest sens, primarul Nicolae Robu a purtat deja o discuţie telefonică cu Klaus Johannis pentru a avea o întâlnire, prin care edilul şef va încerca să afle de la omolugul său neamţ cum anume s-a făcut promovarea Sibiului.

15 COMENTARII

  1. E de apreciat ca e foloseste un model se succes. Ma bucur ca se lasa orgoliile si se merge impreuna pentru rezultate. Asteptam idei concrete

  2. Imi place cum suna – coagularea visului, implementarea visului….
    Cum s-a procedat la Sibiu? Simplu – lucrand cu capul!!!
    Cate proiecte cu fonduri nerambursabile a accesat Primaria Timisoara pana acum? Primaria Sibiu are acum vreo 6 in implementare (altele s-au terminat deja)….

  3. il asteptam cu mare interes pe Klaus Johannis, este buna initiativa de a-l invita la Timisoara, pentru ca cetatenii sa vada ca exista dorinta de a face acest oras viitoare capitala culturala europeana.

  4. …ce legatura are incultul asta infatuat, imbracat tiganeste si dat cu muci in par, cu planurile Timisoarei?! Chiar asa am ajuns?! S-ar putea ca pe 21 decembrie 2012 sa fie sfarsitul planetei daca un jurnalist serios il ia in seama pe „Fiul regretelor” (traducerea pentru Ben-Oni)! Asta-i dovada ca Banatul mimeaza ca este fruncea! Ce a oferit gluma asta proasta de a ajuns candidat in Timisoara?! Vai de steaua noastra!!!!!!!

  5. Timisoara merita tot ce e mai bun! Trebuie să forţăm să arătăm nu doar românilor ci şi europenilor că avem o ţară frumoasă (unde Timisoara nu e la nivelul la care trebuie). Vreau să îl sprijin pe Ben-Oni! Dacă deja s-a luat legătura cu cine trebuie înseamnă că Ardelean îşi face treaba 🙂

  6. Sa fim seriosi. Cu USL nu ajungem noi decat in Rusia, nu capitala culturala europeana. Ardelean vrea sa creasca pretul la terenurile lui pe banii romanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.